SAMO POLICIJI DALA IZJAVU:Ćazimova devojka ne želi da govori o incidentu

Crnogorka Manda Popović, koja je pretukla srpsku pevačicu Anu Nikolić, odlučila je da ne daje izjave o ovom incidentu. Naime, dugogodišnja devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija saslušana je u policiji, gde je ispričala svoju verziju priče, a kada smo je mi pozvali da čujemo zašto je toliko pobesnela na pevačicu da je upala u njenu hotelsku sobu i tukla je pesnicama, zbog čega je Nikolićeva završila u hitnoj, na njen broj telefona javila nam se gospođa koja nije želela da se predstavi.

- Znam kojim povodom zovete. Manda za sada neće da priča o tome i daje izjave. Ja ću joj preneti da ste zvali, pa ako se predomisli, javiće vam se. Za sada se neće oglašavati - izjavila je za naš list ženska osoba koja se javila na telefon Ćazimove devojke.

Ni u hotelu “Maestral”, u kojem se dogodio incident, juče nisu bili raspoloženi da govore na ovu temu, kao ni na podatak da je pevačica najavila tužbu protiv njih zbog narušavanja svoje bezbednosti.

Podsećanja radi, Manda je ušla u sobu Nikolićeve, gde joj je nanela povrede, a kako navode neki izvori, Popovićevu je razbesnelo to što je čula da ju je pevačica imitirala u jednom kafiću, dok Ana tvrdi suprotno.

- Tačno je da je došlo do neprijatnosti u “Maestralu” baš u trenutku kada sam se pakovala za povratak u Beograd. Devojka koju mediji pominju mi je upala u sobu, zahtevajući da joj objasnim koja se od devojaka iz mog društva prethodne večeri muvala sa njenim dečkom. Ne pada mi na pamet da ulazim u tako nešto i pokušala sam da je izbacim iz sobe. U tom koškanju zaradila sam ogrebotine i povredu, koju sam odmah prijavila policiji. Svi akteri ove priče kao i hotel biće tuženi - izjavila je Nikolićeva za “Alo!”.

ana nikoliććazim osmani feliksmanda popović