Kako se nakon odmora vratiti u formu na poslu?

A posao nas očekuje i prosto nekako moramo da se vratimo u radnu formu. Možda je sada pravo vreme da odemo na jedan team -bilding, da se ponovo učvrste veze među kolegama i da nakon toga zajedno krenemo u nove radne pobede.

Pošto smo već svi bili negde u obzir dolaze samo neke kraće varijante odsustva sa posla, tri dana je prava mera. Za tim -bilding duže varijante ne bi ni imale smisla.

Pročitajte: KANJON TARE: Spust na kome bi vam zavideo i Indijana Džons

Rafting je u poslednje vreme jako popularan i to ne bez razloga. Adrenalin i odmor ujedno, pa bolje kombinacije, priznaćete da nema. A kraj avgusta ili početak septembra su idealni periodi za aktivni odmor. Pročitaj: Šta vam to može doneti aktivni odmor

Na ovakvom odmoru se možda nećete naspavati poslepodne ali ćete napuniti baterije više nego da ste se po čitav dan baškarili na plaži ispod suncobrana. Svež vazduh i priroda koju retko imamo prilike da viđamo delovaće kao energetska injekcija.

A ta neuobičajena situacija za poslovno okruženje, učvrstiće veze među kolegama. Retko ko od nas ima priliku da kolege na poslu viđa u vodootpronim odelima kako veslaju sa kacigama na glavama. Situacija koja vam se u trenutku spusta čini dovoljno adrenalinskom da morate da veslate udruženim snagama da pobedite brzake Drine, učvrščćuje veze među ljudima.

Gastronosmki segment u predelima kao što je Tara, gde svi najčešće idu na rafting je pandan Franšu među restoranima. Znači nema boljeg! A hrana je uvek važan segment svakog druženja, pa i tim bildinga. Nakon povratka sa jedne ovakve ekskurzije, rezulati na poslu neće izostati.

Pogledajte ponudu rafting centra Drina Tara

rafting centar drina tararafting tarom