Ljubavni horoskop za 27. avgust

OVAN

Pozicija Meseca, planete emocija, u astrološkoj kući posla i Karme u Vagi nude mogućnost brojnih susreta sa onima kojima ste posebno dragi. Bićete prijatno iznenađeni nečijim romantičnim načinom ispoljavanja emocija. Potrebno je da se drugačije postavite prema jednom Jarcu.

BIK

Verujete da ljubaznošću, ali i upornošću, možete da pridobijete naklonost jednog Raka ili Škorpije koje često viđate na poslu. Tranzit Meseca preko vašeg znaka čini vas mnogo romantičnijim u ljubavi ali i pomalo svojeglavim i nespremnim da načinite bilo kakve ustupke. Rođeni krajem znaka mogu očekivati poziv od Lava ili Ovna.

BLIZANCI

Mesec se približava vašem znaku zbog čega ćete verovatno promeniti svoj stav u vezi sa odlukom koju ste doneli i bićete spremni da u nečemu popustite ili da napravite neku vrstu kompromisa. Mnogo toga što vam ne odgovara moglo bi da vam zada dosta problema u komunikaciji sa jednom Škorpijom ili Devicom.

RAK

Tranzit Meseca može doneti poziv za viđenje sa nekim sa kim ste možda već bili u neobaveznoj vezi ili ste uvek bili na granici između prijateljstva i ljubavi. Mars koji samo što ne napusti vaš znak donosi neku novu energiju i ne možete više na isti način komunicirati sa partnerom kao što ste to činili do sada.

LAV

Spremni ste da se menjate i verovatno pokušavate da budete mnogo aktivniji nego do sada. Tranzit Meseca preko Bika može vas učiniti samo prividno pasivnim, u stvari ste veoma romantični i postojani u svojim osećanjima. Trudite se da date na znanje jednom vatrenom znaku da vam se dopada.

DEVICA

Rođeni krajem znaka mogu biti opčinjeni Bikom, Rakom ili Ovnom. a oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu očekivati susret sa Jarcem ili Škorpijom. Neko planira kako da sa vama obnovi vezu. Vaš šarm dolazi do punog izražaja. Možete očekivati poziv od osobe koja je jedno vreme živela u inostranstvu.

VAGA

Tranzit Sunca i Merkura donosi mnogo toga tajanstvenog, moguće i udvaranje nekog Lava koji nije slobodan i koji planira da pređe u „akciju“. Cilj vam je verovatno da osvojite nekog koga ne poznajete dovoljno i niste načisto kakvu taktiku da primenite. Možda bi bilo bolje da budete spontani.

ŠKORPIJA

Sunce u Devici u konjukciji sa Merkurom donosi mnogo novih mogućnosti na emotivnom planu. Veze koje počinju iz prijateljskih odnosa mogu biti ono što vam savršeno odgovara. Iz nekih razloga veoma vam je bitno da vam se javi osoba u koju imate povrenja ili da svoje privatne probleme podelite da roditeljima.

STRELAC

Ako dobijete poziv za neki zvanični skup, verovatno će vam se pružiti prilika da se istaknete u društvu i mogu vam prići neki Lav, Ovna ili Vaga. Moguće je da ćete biti raspoloženi da pozovete nekog ko vam je veoma drag i koga dosta dugo već viđate ali nikako niste prešli granicu prijteljstva ili površnog poznanstva.

JARAC

Očekujete u ljubavi maksimalnu lojalnost. Jedan Bik, Škorpija ili neki Rak mogli bi biti veoma interesantni, naročito ako sa njima treba da se sretnete u većem društvu. Ovo je idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vreme.

VODOLIJA

Uvereni ste da se partner viđa sa nekim ko mu je neka vrsta simpatije i imate potrebu da saznate o čemu se radi. Uz malo taktičnosti možete one koji vam nisu naklonjeni ubediti da imaju razloga da rade sa vama i da vam veruju. Poverite svoje planove Škorpiji koja ima iskustva u sferi finansija.

RIBE

Nepotrebno ulazite u rasprave koje ničemu ne vode. Neće vam poći za rukom da nekoga ubedite u ono što želite. Ako budete uporni, sa drugačijim stilom, više ćete postići. Bilo bi dobro da budete fer i da partneru date do znanja da vam je stalo do njega. Dobićete poziv za susret sa nekadašnjim kolegom.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

ljubavni horoskop