Dnevni horoskop za ponedeljak, 9. septembar

OVAN
Karijera: Neko sumnja u Vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.
Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje, nemojte oklevati.
Zdravlje: Obratite pažnju na vedre sadržaje, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BIK
Karijera: Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni.
Ljubav: Imate utisak da Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.
Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

BLIZANCI
Karijera: Neko ne razume sve Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji.
Ljubav: Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i psiho-fizička relaksacija.

RAK
Karijera: Pažljivije analizirajte dogadjaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje Vam koncentracija da se angazujete na različitim stranama.
Ljubav: Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

LAV
Karijera: Od Vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspeh. Okolina veruje u Vaše znanje i sposobnosti, što predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja.
Ljubav: Osećate novi emotivni zanos, važno je da Vas neko posmatra toplim pogledom.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Karijera: Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja.
Ljubav: Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«.
Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

VAGA
Karijera: Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja Vam upućuje lepe reči ili velika obećanja.
Ljubav: Partner se žali na Vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Karijera: Imate dobre ideje, ali neko odbija Vaš savet i pokušava da umanji Vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji.
Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu.
Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju

STRELAC
Karijera: Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji.
Ljubav: Pre nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osećanja, potrebna Vam je nota samokritičnosti.
Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte konfliktne situacije.

JARAC
Karijera: Susret i rasprava sa jednom osobom na Vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim dogadjajima u kojima aktivno učestvuju Vaši saradnici.
Ljubav: Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz Vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
Zdravlje: Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

VODOLIJA
Karijera: Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak.
Ljubav: Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

RIBE
Karijera: Trenutni položaj Meseca Vas podstiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost.
Ljubav: Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše „male slabosti”. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, relaksirajte se.

Izvor: Dnevno.rs

dnevni horoskop