Ostojić napustio LDP, prešao u URS?

Iako se prvobitno pojavila informacija da Ostojić prelazi iz poslaničkog kluba LDP-a u poslanički klub stranke Mlađana Dinkića, Ostojić je pojasnio da je on međutim sa kolegama iz političkog i javnog života pokrenuo beogradsku građansku inicijativu.

Ona bi kako kaže, sugrađanima trebalo da ponuditi učešće u izradi programa koji bi kako je rekao, "bili alternativa ovoj mučnoj borbi između Vučića i Đilasa za gradski budžet i javna preduzeća".

Međutim, poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama pored promovisanja te "Beogradske inicijative" blogeri i tviteraši su otkrili da u stvari iza te akcije stoji upravo lider URS-a Mlađan Dinkić.

U četvrtak bi ta inicijativa trebalo da bude predstavljena, a kao govrnici su osim Zorana Ostojića, kako piše u najavi i "Nina Samardžić, ekonomista, Nenad Radujević, osnivač Beogradske nedelje mode, direktor modnog studija „Click“, profesor na francuskoj visokoj školi za modu „Mod’Art“, Predrag Bata Milošević, inženjer elektrotehnike, šef izbornog štaba DOS-a za Beograd, odbornik Skupštine grada Beograda od 2000. do 2004. godine, Snežana Dakić Mikić, novinarka i dugogodišnja TV autorka, asistentkinja na fakultetu i Suzana Grubješić, narodni poslanik".

Izvor: Tanjug via B92

ldpurszoran ostojić