Dan u životu ruskih tajkuna: Kupanje u šampanjcu, dijamantski revolveri, na ručak mlaznjakom (VIDEO)

U jednom TV programu ona daje Britankama svoj recept za “revitalizaciju i osvežavanje” čitavog tela: kupanje u kadi napunjenoj s 35 boca šampanjca, u koji treba dodati i malo vode. Odlično je za kožu i oslobađa toksina.

Kamalija je nesporna zvezda nove britanske dokumentarne serije “Upoznajte Ruse”, koja detaljno i realno prikazuje život i spektakularne potrošačke navike ruskih superogataša, za koje se Britanci žale da su im pokupovali sve najbolje nekretnine (o fudbalskim klubovima da i ne govorimo).

Zahurove Britanci nazivaju Donaldom i Ivanom Tramp naših dana, samo sa još malo otkačenijim idejama.

Moamed je, na primer, Kamaliji za Dan zaljubljenih kupio revolver optočen dijamantima, ona je naručila da se zatvoreni bazen njihove vile u Kijevu ukrasi muralima koji je prikazuju kao boginju odevenu u grčku togu, a naravno, tu su i privatni mlaznjaci.

"Kada sam pošao da ga kupim, planirao sam da uzmem samo jedan, ali što sam više razmišljao, shvatio sam da bi i Kamalija valjalo da ima svoj", priča o nabavci ovog bogataškog prevoznog sredstva Mohamed Zahor, koji poseduje kuće u Kijevu, Moskvi, na Majorci, u Dubaiju, u Pakistanu i na Kajmanskim ostrvima.

Jednom prilikom je, recimo, Mohamed u Londonu poželeo da pojede odličan kari koji služe u jednom restoranu u Birmingemu - pa je seo na svoj privatni mlaznjak, i za tili čas se našao tamo.

Cenu samog obroka u restoranu, koja je bila oko 500 funti, to je povećalo za još par desetina hiljada funti, ali Zahur smatra da je privilegija bogatih da sebi ispune takav prohtev, a pošto takve stvari “ne radimo više od nekoliko puta godišnje”, smatra da hir nije bio preteran.

Uđe u prodavnicu i kaže: "Dajte mi sve"

Kamalijini odlasci u šoping su legendarni. Jednom prilikom je za par sati kupila odeću vrednu 64.000 funti - bio joj je rođendan - a za blizance koje očekuju kupuje mnogo jednostavnije - uđe u prodavnicu s firmiranom dečijom garderobom i kaže: “dajte mi sve”.

Na pitanje zar ih tolika rasipnost ponekad i same ne užasava, Kamalija se samo zbunjeno smeši. Suprug joj, međutim, pritiče u pomoć i odgovara:

"Kako ja gledam na to, moja supruga pomaže opstanku britanske privrede. Britanski narod bi trebalo da joj bude zahvalan".

Izvor: Blic

bogatstvorusitajkuni