Jelena Tinska: Zbog nepopularne Sanje sa vrištećim glasom mi je uginuo pas

Protekle srede smo u emisiji "Bračni sudija" kao sudije mogli da vidimo Dejana Milićevića, Suzanu Jovanović i nekadašnju balerinu Jelenu Tinsku, koja je putem društvene mreže nakon završetka snimanja emisije iznela silne uvrede na račun Sanje Marinković.

Jelena je istakla i da je zbog toga što je snimanje emisije kasnilo uginuo njen pas.

- Gospođa Marinković se prema nama ponela kao da smo anonimni statisti sa zadatkom. Arogantna, prepotentna i nevaspitana Sanja je čak dozvolila sebi da me, kad je emisija krenula, pita da li možda želim da napustim snimanje, na šta sam ja odgovorila da ne mogu da odem i da upropastim emisiju jer sam profesionalac, ali da bih rado otišla. Nakon završetka ovog horora nije nam zahvalila na gostovanju. I samo ovde može voditelj dve emisije koje traju godinama da bude jedna nevaspitana, arogantna, prepotentna, umišljena i nepopularna voditeljka koja maše ručicama i ceri se svojim vrištećim glasom. Moja kuca je umrla. Ja sam kriva što sam je ostavila samu toliko dugo - napisala je Tinska na svom profilu, dok Sanja tvrdi da joj se Jelena po završetku emisije izvinila.

- Emisija je kasnila sat i po vremena jer je otkazao video-bim. Svi znaju da sam profesionalac, ali nisam dužna da sedim s gostima dok emisija ne počne, ja sam samo prezenter. Produkcijska kuća „Emotion“ sve goste je maksimalno ispoštovala i stvarno sam iznenađena Jeleninim ponašanjem. Nismo čak mogle ni da se sretnemo u bekstejdžu jer ja ulazim s jedne, a gosti s druge strane. Po završetku emisije Jelena mi se izvinila jer je bila napeta zbog bolesnog kućnog ljubimca, a ja njoj zbog kašnjenja. Niko od gostiju nije imao problem osim nje - rekla je Sanja za "Kurir".

Izvor: opera17
Slika: dzungla.org

jelena tinskasanja marinković