PLATI PA SLAVI: Hju Džekman skupio skoro dva miliona dolara na proslavi rođendana!

Džekmen je na rođendanskoj proslavi pevao, igrao i pričao priče i pritom je sakupio 1,85 miliona dolara za Fond pokretnih slika i televizije, preneo je AP.

- Ovo je verovatno najnarcisoidniji način za proslavu rođendana. Odabrao sam svoje omiljene pesme i pričao priče o svom životu - izjavio je Džekmen nakon proslave.

U pratnji orkestra od 17 članova, Džekmen je izveo varijaciju svog šoua sa Brodveja, sa ličnim pričama, insertima iz filmova i izborom iz klasičnih holivudskih mjuzikla, uključujući numeru "Singin' in the Rain".

Govorio je o svojoj porodici, pevao svojoj ženi i predstavio muziku i slike svoje rodne Australije.

- Biti ovde večeras, podržati ovaj cilj, bilo je odlično. Da sam se trudio, ne bih izabrao darežljivije ljude. Ovo je nešto što volim i želim da radim - rekao je poznati glumac.

Džekmen je rekao da je novac od svoje dobrotvorne proslave donirao Fondu pokretnih slika i televizije, jer pruža "bezuslovnu pomoć kakvu dobijate u porodici".

Ta organizacija obezbedjuje zdravstvenu negu i druge usluge radnicima u industriji zabave i penzionerima.

Sibil Šepard, Brajan Singer, Daren Kris bili su medju gostima koji su prisustvovali dvoipočasovnom programu, a koji se završio aukcijom para Vulverinovih kandži i znojavih majici koje je Džekmen nosio tokom predstave. Majice su prodate za 22.000 dolara.

Izvor: Blic

hju džekman