Živković: Tadić je okončao karijeru, nema na šta da bude ponosan

Za Tadića bi najpametnije bilo da shvati da je okončao karijeru i da nema na šta da bude ponosan, rekao je Živković novinarima tokom akcije Nove stranke u spomen parku Topovske šupe.

Tadić je, dodao je on, glavni krivac za sve ono što se Srbiji nije dobro desilo od 2004. do pre godinu dana, "a i dan danas", jer je "stvorio Nikolića i napravio tu stranku, sa potpuno nejasnim idejama čemu je to služilo".

"Što se tiče Nikolića, on bi trebalo da ima neki ozbiljniji posao, a ne da šalje čestitke, pozdrave, saučešća i da se svađa sa bivšim političarima", rekao je Živković, podsećajući da je predsednik Srbije jedan od glavnih krivaca za ono što nam se događalo devedesetih.

Lider Nove stranke je optužio Srpsku naprednu stranku (SNS) da, povodom pete godišnjice osnivanja, sprovodi protivzakonitu kampanju, jer su Srbija i Beograd oblepljeni bilbordima koji su očigledan dokaz izborne kampanje.

Živković je ocenio da je to licemerno, jer, u isto vreme dok se na kampanju troši više od 100.000 evra, SNS i njeni predstavnici pozivaju na štednju.

"To je licemerje najvišeg reda i to nam govori koliko je iskrena ta vlast SNS, i sam (lider te partije Aleksandar) Vučić"
, zaključio je Živković.

Izvor: BLIC

boris tadićzoran živković