Džek Nikolson i Meril Strip imali seks aferu!

Tokom snimanja filma “Ironweed” 1987. godine, autor knjige tvrdi da je par imao seks u prikolici. Upoznali su se godinu dana ranije na setu filma “Heartburn” (glumili bračni par), a glumac je u to vreme bio u vezi sa dugogodišnjom ljubavi, glumicom Anđelikom Hjuston, koju je navodno varao sa takođe glumicom, Veronikom Kartvrajt.

Eliot u knjizi piše da su se Džek i Meril veoma “zbližili”, ali su to oboje demantovali, a kada su počeli da snimaju “Ironweed” svi su pričali o njihovoj aferi.
Kada je oskarovka Meril, preuzimala nagradu za životno delo, 2004. godine, Džek ju je nazvao savršenom:

- Za mene si ti savršena, volim te puno. Bog blagoslovio tebe i Ameriku - rekao je Nikolson.

Glumica se 1987. godine udala za Dona Gamera sa kojim ima četvoro dece.

Nikolson iza sebe ima brak sa Sandrom Najt i iz njega ćerku Dženifer. Iz veze sa danskom glumicom Vini Holman ima ćerku Hani Holman, dok iz veze sa glumicom Rebekom Brusard ima ćerku Lorejn i sina Rejmonda.

Poznat je kao veliki ženskaroš što potvrđuje i činjenica da ga je Anđelika Hjuston ostavila kada je saznala da Nikolson očekuje dete sa Rebekom.

U biografiji “Nikolson”, između ostalog napisano je i o glumčevom eksperimentisanju sa drogama (LSD, kokain, meskalin, marihuana). Kada je prvi put uzeo LSD, glumac je bio uveren da je video Boga.

Izvor: Blic

džek nikolsonmeril strip