Rasprodate ulaznice za Love District: Sve spremno za najveću šarenu žurku u Srbiji

Zvezda večeri biće popularni svetski di-džej Jerome Isma-Ae, a pre njega publiku će zagrejati prva dama tehno muzike i pobednica Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici Lea Dobričić. Za odličan provod na žurci koja slavi ljubav i boje pobrinuće se beogradski di-džej duo Zwein, kao i mladi dvojac Calavera i Manya.

Legenda minhenske scene, Jerome Isma-Ae je nemački progresive house di-džej i producent, koji će srpskoj publici predstaviti futuristički zvuk kojim je dobio svetsku slavu. Najnoviji projekat „Smile when you kill me“, doneo mu je turneju širom sveta, a njegova energija obećava najluđu noć u Beogradu.

Pravo sa Ibice dolazi i Lea Dobričić, harizmatična devojka koja je u finalu jednog od najpoznatijih di-džej takmičenja, osvojila prvo mesto među izvođačima iz čak 17 svetskih zemalja.
Love District će i ovog puta zasijati u raznim bojama i pozitivnoj energiji, a organizatori podsećaju posetioce da dođu obučeni u šarene odevne kombinacije i zajedno slave ljubav.

Sve ulaznice za treći Love District rasprodate su, a organizatori savetuju da posetioci koji dolaze sa pozivnicama, ispred BelExpo centra budu najkasnije do 23h.

love district