5 filmova Rajana Goslinga koje morate da odgledate

1. Notebook

Ova romantična drama prati starca koji čita starici knjigu o vezi dvoje mladih. Prepreke kroz koje mladi par prolazi i razvoj ljubavi koja je bila jača od porodičnih veza. Polako saznajemo da je to njihova priča. Srceparajući kraj, odlična gluma, zanimljiv ugao posmatranja priče - sve odlični razlozi da pogledate ovo ostvarenje.

2. Crazy, Stupid, Love

Stiv Karel i Rajan su savršen komični dvojac i zahvaljujući prvenstveno njima ova romantična komedija je vredna gledanja. Film počinje tako što pratimo sredovečnog muškarca koji ne zna šta će sa životom nakon što ga je ostavila žena. Tada Karel upoznaje Goslinga, koji je ekvivalent Don Žuanu i koji ga uči tajnama uspeha kod žena. Ali, tu nije kraj. Karel ima prelepu ćerku i tu počinje prava komedija.

3. Fracture

Posmatramo Entoni Hopkinsa koji je na suđenju za pokušaj ubistva svoje žene i Goslinga koji je protivnički advokat, u borbi umova koja se odvija u toku ovog suđenja. Sve mane u logici ovog filma pokriva fenomenalna gluma i hemija ove dvojice glumaca.

4. Drive

Hiper-stilizovan spoj nasilja, muzike i zapanjujućih slika. Dakle - savršena akcija. Gosling je ovde vozač za podzemlje, koji upoznaje ženu jednog od gangstera - njen lik tumači Keri Maligan. Zaljubljuje se u nju, a onda pokušava da sa njom i njenim sinom pobegne od tog sveta. Ali, neka mesta su lakša za ući nego izaći, tako da će morati da se bori za svoju slobodu.

5. Blue Valentine

Romantična drama o paru koji pokušava da prevaziđe krizu u koju im je brak zapao. Mišel Vilijams i Gosling su uspeli da oslikaju svu dubinu sukobljenih osećanja.

Da li ste znali da

- mu je omiljeni hobi štrikanje?

- kada je njegov kolega Bredli Kuper dobio titulu najseksi muškarca 2011. godine od Pipl magazina, njegovi fanovi su se sakupili ispred zgrade magazina da protestvuju.

- su ga deca u školi toliko maltretirala da su ga roditelji ispisali i školovali kod kuće.

- bio razmatran za ulogu Betmena u novom Betmen-Supermen filmu pre Ben Afleka.

- je džez gitarista u bendu “Kosti mrtvog čoveka”

T.D.

filmrajan gosling