"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi avioni, GMO i stres (AUDIO)

E ovako, narode. Čuli ste svi sigurno da Srbija pravi novu supermodernu flotu putničkih aviona i prvi od njih se zove Novak Đoković. Iz nekog razloga svi su digli frku oko toga. Ja lično ne vidim ništa loše u tome. Kad je moj deda mogao krave da nazove Brena i Stoja, pa mogu valjda i oni jedan avion da nazovu Novak? A drugi avion će se zvati ni manje ni više nego Emir Kusturica. Znači, Cigani će ipak da lete u nebo.

Takođe aktuelna tema ovih dana u Srbiji je GMO hrana. I tu mi nešto nije baš najjasnije što se ljudi toliko bune. Te Snikers ima GMO, te Tviks ima GMO, te Koka Kola ima GMO, a većina naših žitelja u Srbiji nema ni za hleb. Mada, ako hoćete iskreno, meni ne bi smetalo genetski modifikovano pile sa tri ili četiri noge. Pa to su batak i karabatak viška.

I, evo za kraj, moram ovo da podelim sa vama. Pročitao sam malopre studiju u Nemačkoj gde piše da oslobađanje od stresa vodi ka dužem životu. Interesantno, jer Nemci kad počnu da se oslobađaju od stresa, ostali narodi obično žive kraće.

čarobnjak iz vozadnevna doza čarobnjaka iz vozaNadlanu.comradio tri