Zvezde i kosa: Odaberite frizuru prema svom horoskopskom znaku

OVAN
Ovnovi imaju gustu kosu, debele vlasi i često velike kovrdže. Vole izražajne boje i nijanse koje su dramatičnije od uobičajenih nijansi određene boje, a ljubitelji su i neprirodnih boja. Znaju biti nepraktični i ne pitati frizera je li frizura laka za održavanje. Zato često završe s frizurom koja nije prikladna njihovom tipu kose i zbog toga budu frustrirani.
Savet: Neka vaš glavni adut budu kovrdže. Negujte ih i igrajte se njima pomoću različitih stilova frizura.

BIK
Praktični i elegantni Bikovi vole tradicionalne ženstvene boje i frizure, jednostavne za održavanje. Njihova idealna frizura za dan je strogo i uredno ošišana kosa koja će dobro izgledati i kada je malo neuredna. Za veče odaberu više napadne frizure tako da kosu suše fenom s glavom prema dole.
Savet: Svakako objasnite frizeru kakvu frizuru želite kako biste dobili upravu onakav stajling kose kakav vam najbolje odgovara.

BLIZANCI
Blizanci obožavaju neobično ošišane frizure i vole često menjati frizuru i listati modne časopise i kopirati stajling omiljenih slavnih osoba. Žena Blizanac učiniće sve da dobije frizuru kakvu nosi njena najdraža glumica pa čak i provesti sat vremena u kupatilu svako jutro.
Savet: Ove jeseni odlučite se na jedinstvenu boju kose po kojoj ćete biti prepoznatljivi.

RAK
Žene Rakovi vole jednostavne i ženstvene stilove. Duga i ravna ili kosa s mekim uvojcima najdraža im je frizura, a odlično im stoji i klasični 'konjski' rep s nekoliko pramenova koji vise sa strane – savršena seksi frizura.
Savet: Rakovi ne vole promene, ali odvažite se i probajte neku sasvim drugačiju frizuru. Neka ona bude drska i pokaže vas u potpuno novom svetlu!

LAV
Lavove, kao i Ovnove, krasi gusta i debela kosa koja je često neposlušna. Ženu Lava prepoznaćete po bogatoj kosi, bez obzira na frizuru i boju. One ne pate na trendove, već nose frizuru koju smatraju svojim potpisom. Zbog tvrdoglavosti nagle promene nisu njihov stil i više vole suptilne i spore promene.
Savet: Posvetite pažnju temenu i lagano ga masirajte nakon nanošenja regenerator. Vaša guste vlasi stvorene su za taj sitan luksuz.

DEVICA
Ovi perfekcionisti vole uredne, čak i konzervativne frizure. Zbog toga im odgovaraju frizure vrlo čistih linija poput boba dužine do ramena ili duge potpuno ravne kose. Tretmani keratinom stvoreni su za Device – svaka vlas mora biti na svom mestu! Za sofisticiran izgled spremne su izdvojiti puno vremena što se možda ne bi reklo po jednostavnosti njihovih frizura.
Savet: Držite se svog stila i ne pribegavajte velikim promenama. Izbegavajte kratke frizure.

VAGA
I žena Vaga voli elegantan, sofisticiran izgled, vrlo je šik i ima stila, a za razliku od većine znakova, može menjati frizuru iz dana u dan kako bi savršeno išla uz odevnu kombinaciju. To postiže fleksibilnom osnovnom frizurom pogodnom za razne izmene – seksi pletenicu, visoku punđu, kosu pričvršćenu zanimljivom kopčom…
Savet: Vreme je da isprobate novitete i promenite frizuru. Eksperimentišite, stavite razdeljak na drugu stranu i uživajte u promeni.

ŠKORPION
Žena Škorpion voli da zrači seksepilom i moći, a često im uspeva da čim se ujutru probude i ustanu iz kreveta izgledaju dobro. Vole bogate boje, poput kestenjaste ili plavih pramenova koji im uokviruju lice. Izabraće ili potpuno ženstvenu frizuru s dugim uvojcima ili kratku mušku frizuru poznatu kao 'mod' kakva se nosila 1960-ih.
Savet: Hidratacija je najbolji prijatelj vaše kose. Izaberite proizvod bogat hranjivim sastojcima koji će vaše vlasi održavati zdravima.

STRELAC
Ovom hirovitom znaku koji ne voli da ga se ograničava najbolje odgovara mladalačka frizura, ali pre svega ona koja je gotova u minimalnom roku. Žene Strelci nisu za fen frizure za koje je potrebno i 45 minuta – smatraju to gubljenjem vremena.
Savet: Ne bojte se promene. Jednom kad je napravite, držite se te frizure kako biste je zavoleli.

JARAC
Poput Devica, i Jarčevi su perfekcionisti i ljubitelji su tretmana keratinom. Vole čist, moderni izgled i tradicionalne boje i stilove pogodne za posao, ali i za večernji izlazak. Toliko su iskusni u praktičnosti da vrlo lako mogu usavršiti svoj lični stil, kao i način na koji će mu dati onaj završni štih, koji će uvek izgledati izvanredno.
Savet: Poigrajte se sa suprotnim – imate dugu kosu, ošišajte se. Imate li kratku kosu, pustite je da raste i uživajte u vašoj novoj ličnosti.

VODOLIJA
Nepredvidljivi Vodolija koja, poput Blizanaca i Strelca, prvenstveno voli slobodu, uživa u isprobavanju novih trendova i često menja izgled. Nije konformist pa se može videti s otkačenom, modernom čirokanom neočekivane i neprirodne boje. A kako je to deo njegove ličnosti, sjajno mu stoji!
Savet: Usporite i pogledajte se još jednom u ogledalo. Videtćete lepotu koju reflektujete i bićete puno zadovoljniji sobom.

RIBE
Ovaj ultra ženstveni znak slab je na trendove, ali i na to da se uklopi. Ribe vole jako dugu kosu i žele frizuru u koju ne treba uložiti puno truda. Lako ih je nagovoriti na promenu čak i kada nisu sigurne žele li to, ali ako rezultat nije onakav kakav su očekivale mogu se jako uznemiriti.
Savet: Odmorite kosu od sušenja fenom za kosu i trljanja peškirom kad god je moguće. Kosa će se oporaviti, a vi ćete biti sigurniji u sebe.

Izvor: zadovoljna.hr

frizurahoroskop