Priča koja će vas rasplakati: Beba rođena 4 meseca nakon smrti svoje majke

Beba Karolina nikada neće imati priliku da upozna svoju majku. Međutim, ono što je mamina najbolja prijateljica uradila definitivno potvrđuje bezgraničnu ljubav koju je pokojna majka imala prema svojoj neroođenoj kćerki, piše Daily Mail.

Kada je tridesetogodišnja instruktorka fitnesa Laura saznala da ima rak na mozgu, ona i njen muž Net nisu hteli da odustanu od toga da imaju svoju porodicu. Oni su se upravo verili krajem 2010. godine, kada je Laura otkrila da boluje od raka nakon što se onesvestila u teretani. Pre no što je krenula sa terapijama za rak, Laura je zamrzla svoje jajne ćelije i kad su odlučili da

žele bebu, njena prijateljica Kara Stetson je pristala da bude surogat majka.

Nažalost, Laura nije doživela da drži svoju kćerku u rukama, umrla je samo četiri meseca pre njenog rođenja. Ipak, njena porodica i prijatelji imaju preslatku Karolinu da ih podseća na Lauru i, ipak, sačuva u sećanju sve ono pozitivno vezano za nju.

Net je rekao kako ne može da nađe reči kojima bi zahvalio Kari za ovaj neverovatan dar koji je učinila za njega i nejgovu porodicu. Kara kaže da je presrećna što je imala mogućnost da ovo učini i da je jednim delom to učinila iz sebičnih razloga - da bi jedan deo svoje prijateljice sačuvala na Zemlji.

J.R.N.

bebarak mozgasurogat