Seksi nesavršenosti koje muškarci obožavaju

Zahvaljujući fotošopu, plastičnoj hirurgiji i medijima danas smo više nego ikad bombardovani slikama idealnih lepotica, pa nije čudno da mnoge žene sanjaju o tome da što više liče na žene sa naslovnih strana časopisa, zaboravljajući pri tom da su male nesavršenosti sastavni deo ličnosti i šarma.

Neke male nesavršenosti koje izluđuju žene, muškarci smatraju neodoljivim.

Jastučići na stomaku
Muškarci vole žene s oblinama. Iako možda vaše masne naslage nisu savršeno raspoređene, nema razloga da ih se stidite i sakrivate ih. Pri tome, ne mislimo da bi svoj stomak trebalo da naglasite odećom, već da u intimnim trenutcima ne sakrivate ovaj mali višak. Stanite s puno samopouzdanja pred svog partnera!

Razmak među zubima
Mnoge devojke zbog velikog razmaka između prednjih zuba bez razloga sakriva svoj osmeh. Danas čak i supermodeli i glumice ponosno pokazuju ovaj mali "nedostatak", a mnogi mladići ovaj razmak smatraju jednostavno neodoljivim i zavodljivim.

Male grudi
Nema potrebe za implantatima i umecima u grudnjacima. Muškarci vole lepe ženske grudi, a veličina pri tom nije presudna. Pokažite pravilnim izborom odeće svu lepotu svog čvrstog i prirodnog poprsja, a za super seksi izgled jednostavno nemojte obući grudnjak.

Kriv nos
Zabravite rinoplastiku! Upravo specifičan nos može da bude glavni deo vašeg šarma. Zbog njega će mnogi muškarci pred vama pasti na kolena, opčinjeni vašim samopouzdanjem i snažnom ličnošću. Šminkom možete dodatno da naglasite lepotu vaših očiju ili usana i tako da stvorite dobitnu kombinaciju.

Mlitave nadlaktice
Muškarci ne padaju na mišičave ruke. Naravno, ni potpuno opušteni tricepsi nisu baš privlačni, ali ne morate da očajavate ako vaše ruke nemaju tonus. Muškarci se često boje žena koje imaju savršeno definisano telo.

Naočare
Dok devojke i mnoge žene misle da zbog naočara izgledaju starije i manje privlačno, mnogim muškarcima su žene s naočarima veoma seksi. Smatraju ih samopouzdanijima i inteligentnijima.

Široki bokovi
Široki bokovi naglašavaju vašu ženstvenost i privlače muškarce koji vole žene s oblinama. Budite ponosni na svoju pozadinu.

Izvor: Magazin.net.hr
Foto: Morguefile

izgledmuškarcinesavršenostžene