Top 10 tekstova koje ste najviše voleli u 2013.

1. Srećni ljudi: Sećate se malog Nece?

Mali Neca je bio jedno od dece koja su glumila u seriji "Srećni ljudi". Od tada je prošlo 20 godina, a evo kako mali Neca danas izgleda. Oni koji sredinom devedesetih nisu gledali premijeru serije koja prati dogodovštine porodice Golubović, sigurno su gledali bar neku od repriza "Srećnih ljudi". Mnoge generacije odrasle su uz nju, a u međuvremenu je odrastao i Nebojša Neca Golubović, odnosno plavokosi dečačić koji ga je glumio - Janko Milivojević.

2. Kako danas izgledaju zvezde serije Beverly Hills 90210

Ovu galeriju smo više puta ponavljali zato što ste vi tako želeli. Neki smatraju da su oni danas lepši, a neki da su godine ipak učinile svoje. Sve u svemu - ovo je jedna os stvari koje ste najviše voleli tokom 2013.

3. HIT: Poznati - Nekada i sada

Iako mnogi od njih ne spadaju u dobra vremena, ipak smo voleli da ih se prisetimo kako su nekada izgledali.

4. Pipi Duga Čarapa - kako danas izgleda

Kada se pojavila u filmu za decu, tada malena Temi Erin je oduševila mnoge. Devojčice širom sveta su se upoređivale sa njom, plele kikice poput njenih, a pitate se kako ona izgleda danas? Iako ovo nije devojčica iz prve verzije filma, svakako je poznata.

5. Seks simboli Ex Jugoslavije: Gde su, šta rade

Zbog njih su se filmovi gledali i po nekoliko puta. Njihove su fotografije objavljivane u bezobraznim i onim finim časopisima, a za njima su uzdisali svi Jugoslaveni. One su bile seks-bombe svoga doba, a mnogi se i danas s nostalgijom sjećaju žena koje su svojim seksepilom i karizmom obilježile vrijeme socijalističke Jugoslavije.

6. Četiri sestre: Fotografisale se na isti dan 36 godina

Kažu da se braća i sestre vole najviše na svetu. Ove četiri dame su dokaz za to.

7. Kako ova devojčica izgleda danas?

Ovo je bila definitivno godina u kojoj smo se podsećali starih fotografija. Ovo je bila jedna od njih. Mala Nikol Šerzinger danas žari i pali, a ovako je izgledala nekad.

8. "Policajac sa Petlovog brda": Gde je danas Tanja?

Preslatka devojčica sa divnim loknama koja je glumila srednju ćerku Tanju u seriji "Policajac sa Petlovog brda" ostala nam je svima u lepom sećanju, ali je više nismo viđali na televiziji. Zašto? Kakva je sećanja vezuju za snimanje serije? Pronašli smo je i pitali za vas.

9. Kako danas izgleda Andrea Zuckerman iz serije Beverly Hills 90210?

Nje se svi rado sećamo. A sada smo se setili i kako danas izgleda.

10. Da li prepoznajete devojčicu sa slike?

Iako mnoge zvezde stavljaju slike u fotošop, skidaju kilograme, docrtavaju obrve i slično, Keli Ozborn odlučila je da postavi svoju tinejdžersku fotku na Tviter.

Da li prepoznajete devojčicu sa slike?

Srećna vam Nova godina i čitamo se i u 2014!

Vaša Dobra stara vremena

dobra stara vremenanekad i sadpipi duga čarapapoznatisrećni ljudi