Ovi poznati parovi previše novca troše na odeću

Olivija Palermo je poznati američki stilista, no ta titula sama po sebi i ne bi značila toliko, da se nije nametnula celom svetu kao istinska trendseterka. Nije čudno što njen verenik podjednako voli modu. Barem se tako čini dok se šetaju gradom - uvek usklađeni i doterani! Baš kao i Džesika Alba i Keš Voren.

O Viktoriji Bekam ne treba puno raspredati. Ona je sve priznatija dizajnerka koja nosi vlastiti potpis, ali i druge slavne dizajnere. Jednako tako sledi je suprug Dejvid, što svojom voljom, što prema njenom odabiru i nagovoru.

Kejt Bosvort i Majkl Poliš još su jedan slavni modni par koji često vole iznenaditi modnim odabirima dok su zajedno na javnim mestima. Još jedan super modni par, za koji se doduše šuška da je prekinuo vezu, još nije službeno potvrđeno, Eva Mendes i Rajan Gosling.

Bogata naslednica Tamara Eklston, koja je trenutno i trudna, očigledno je našla 'svoj broj' u Džeju Rutlandu. Bogati, slavni, sa stilom. A tek Kortni Kardašijan i Skot Dik...

Ni muzičar Čed Kruger i pevačica Avril Lavinj ne prolaze gradom nezapaženi. Oni vole street style, i ne odriču ga se, već uvek iznova odlično pokazuju kako se nose trendovi. U paru!

Foto: AP
Izvor: tportal.hr

avril lavinjeva mendeskejt bozvortrajan gosling