NEPRISTOJNE PONUDE ZA MAJU: Saznajte šta su joj sve nudili u zamenu za seks!

Pevačica Maja Nikolić u hrvatskoj emisiji “Exkluziv” sumirala je sve važnije događaje koji su se zbili u prethodnih nekoliko meseci. Nišlijka je govorila o svojoj vezi sa Alenom Savićem koga je nazvala “ozbiljnim poljoprivrednikom koji uzgaja marihuanu”, i objasnila da nikada nije rekla da će prekinuti trudnoću.

Nisam rekla da ću abortirati nego da je sramno imati dete sa narko-dileom, i stvarno to jeste najveće ponižavajuće stanje – da vi ostanete trudni sa nekim koga volite, sa kim je trebalo da se venčate 20. januara, a da u roku od pet dana saznate, i sruši vam se ceo svet, da je to osoba koja je baš onako ozbiljni poljoprivrednik koji uzgaja marihuanu", rekla je Maja u emisiji.

Pročitajte i: Maja Nikolić: Hrišćanka sam, pitala sam duhovnika da abortiram

Pevačica je ispričala da je njen bivši verenik u javnost plasirao njene toples fotografije. “Svog nagog tela se ne stidim. Punim 39 godina, dojila sam dvoje dece… Samo da vam kažem da sam ja imala ponudu za Playboy imala sam čak i jednu dobru finansijsku ponudu, jedan auto je bio u pitanju, sad neki televizor 3D i još malo keša, da sam htela mogla sam jako dobro da unovčim svoje nago telo”, rekla je Maja.

Pročitajte i: Alen optužio Maju: Prostituiše se sa političarima

Izvor: Svet.rs

maja nikolić