Najveći IT događaj leta očekuje nas u Splitu

Preko 1,000 posetilaca će, od 2. do 6 juna, učestvovati u radionicama, predavanjima i motivacionim govorima svetski poznatih predavača, koji će se održati na nekima od najlepših istorijskih lokacija u Splitu.

Ovogodišnji Shift uveo je i novine, naime, za razliku od prethodne godine Shift 2014 sastojaće se od 3 dela.

Shift Hackathon

Hackathon je otvoreno takmičenje za sve mlade i talentovane programere. Izazov je naočigled jednostavan : programeri će imati zadatak da za 24 sata razviju potpuno novu aplikaciju, koju će predstaviti žiriju sastavljenom od svetski priznatih IT stručnjaka i predstavnika medija. Hackathon je svojevrstan uvod u konferenciju i održava se 2. i 3. juna.

Shift Challenge

Događaj se nastavlja 4. juna Shift Challenge-om, na kojem će inostrani i domaći mentori pripremati startupe za prezentaciju svojih projekata. Ukupno 32 tima dobiće priliku da se bore za svoje mesto pod reflektorima na konferenciji.

Shift Conferen

Na samoj konferenciji, 5. i 6. juna, preko 1,000 posetilaca moći će da prisustvuje predavanjima vrhunskih, mahom inostranih govornika iz sveta IT preduzetništva. Po završetku biće uručene nagrade pobednicima Shift Hackathon-a i Shift Challenge-a.

Zbog velikog interesovanja early bird karte za konferencijski deo događaja već su puštene u prodaju. Promotivna cena ulaznice je 50€, stoga požurite jer su količine ograničene.

Za više informacija o konferenciji posetite shiftsplit.com.

itkonferecijashift konferencijasplit