Smokey eyes u pet koraka

1. Korak
Na kapke nanesite korektor da vam koža bude glatka I spremna za senku

2. Korak
Ajlajnerom u olovci ili krejonom (najbolji je crne ili sive boje) uokvirite gornji kapak uz trepavice, od unutrašnjeg ka spoljnom uglu oka. Istom olovkom nanesite liniju i na donji kapak.

3. Korak

Četkicom nanesite senku u prahu . Braon, tamnosivu i tamnozelenu boju, odaberite sami. Važno je da kapak senčite od unutrašnjeg ka spoljašnjem uglu oka.

4. Korak

Kako, uz smokey, šminkati ostatak lica? Ovako našminkane oči zahtevaju malo rumenila i to u svežoj, nežno ružičastoj ili breskva boji. Na usne stavite mat natural karmin ili malo bezbojnog sjaja ili sjaja u nekoj prirodnoj boji.

Bež senku nanesite na deo ispod obrva

5. Korak
Duplim slojem maskare završite šminkanje, koji će „otvoriti“ vaše oko. Za ekstremni volumen sa intenzivno crnim efektom laka – preporučujemo vam Excess Volume Extreme Impact Maskaru. Sa njom postižete efekat vlažnih trepavica. Direktorka globalnog kreativnog dizajna za Max Factor istakla je da je ova makara revolucionarna
„Koristim Max Factor Excess Volume Extreme Impact Maskaru za kreiranje apsolutno neodoljivih trepavica. Ova sezona je potpuno u znaku preterivanja – imamo trepavice koje su guste i fantastično uvećane ali istovremeno zift crne s efektom laka, što izgled čini stvarno izvanrednim.“

OSNOVNI SLOJ – EKSTREMNI VOLUMEN: Formula za super zgušnjavanje trepavica sadrži vosak, tamne pigmente i volumizirane čestice koje pružaju visoko kvalitetni rezultat sa obiljem volumena. Ovo, u kombinaciji sa našom najvećom ikad četkicom, garantuje maksimalni volumen.

GORNJI SLOJ – INTENZIVNI LAK: Zift crni lak kao gornji sloj je ređi od podloge za povećanje volumena, što mu omogućava da glatko klizi po površini trepavica. Zbog volumizirane mikro teksture osnovnog sloja, završni lak preliva trepavice od korena do vrha, što znači da dobijate intenzivno crn i sjajan rezultat, bez skidanja ili upropašćavanja nižeg sloja. Želatinasta formula dodatno zgušnjava i fiksira trepavice, trenutno ih izglađujući i povećavajući njihov volumen, za izvanredan izgled trepavica koji traje i traje.

Foto: katdesouza

max factor