Najbolji gedžeti za muškarce u 2014-oj

1. PS Vita TV
Sony se još nije izjasnio povodom izlaska Vita TV-a na drugo tržište osim japanskog, ali se pretpostavlja da neće proći dugo vremena pre nego što ova mikrokonzola započne svoje putovanje ka Zapadu. Vita TV je must-have za sve ljubitelje Playstation-a.

2. LG Lifeband Touch

Kako prenosive tehnologije preplavljuju tržište, linija između fitnes tracker-a i smartfona počinje da bledi. LG LifeBand Touch omogućuje monitoring vaših dnevnih aktivnosti dok istovremeno pruža funkcije kao što su propušteni pozivi i poruke sa vašeg smartfona. Takođe može da se upari sa LG slušalicama za merenje otkucaja srca koje će meriti vaše srce unutar vašeg uveta.


3. Panono

Bacite Panono u vis i dok ne padne nazad u vaše ruke snimiće impresivne panoramske fotografije od 360 stepeni. Tako jednostavno.


4. Sonijev 4K shorth throw projektor

Prerušen kao komad nameštaja, Sonijev 4K shorth throw projektor pruža oštru i čistu sliku. Sposoban je za projekciju slika od 147 inča. Idealan za kućni bioskop.

5. JVC Everio

JVC Everio je impresivan kamkorder sa odličnim karakteristikama kao što su 40x optički zum, 60x dinamički zum, 4.5 sati baterije i snažna performanse pri slaboj svetlosti. Takođe je otporan na vodu, prljavštinu, udarce i hladnoću.

gedžetimuškarcitehnologija