Ko je tvorac najodvratnijeg mirisa na svetu? Naravno – Žena!

Njen klijent, Američko Ministarstvo Odbrane, želelo je „smrdljivu bombu“ takve jačine i karakrteristika, da bi bez prmene oružja i sile, neprijatelj naprosto odustao od sukoba, bacio svoje oružje i pobegao glavom bez obzira!

Evo kako je Pamela napravila svog „Frankenštajna među mirisima“ od milošte nazvan „Supa od smrada“!

Recept: Istraživanja pokazuju da su određeni mirisi omraženi u mnogim kulturama širom sveta. Pamela je prikupila podatke iz sprovedenih anketa širom svetai identifikovala ključne “začine” za svoj proizvod. Konkretno se fokusirala na dva “kralja” među svetskim smrdljivcima: Miris trulih leševa i ljudskog otpada, a onda ih “oživela” u svojoj laboratoriji. Ovome je dodala sumpor (miris pokvarenih jaja) i sladunjavo, voćnu notu. Tačan recept je naravno tajna, ali možemo reći da finalni proizvod “miriše” kao leš koji se godinama raspada, pri tome leži na gomili ljudskog izmeta, protkan finim miomirisom pokvarenih jaja i prezrelog voća... Samo još mnogo, mnogo gore!

Naravno, pitate se kako u sigurni da je to najodvratniji miris na svetu? Lako, bilo je više stotina volontera koji su bili izloženi ovom mirisu...

Namerno smo rekli: BILO je!

Izvor: mentalfloss

Foto: Yayimages