Novi Sad: Diler droge pri pokušaju bekstva umalo pregazio inspektora!

On je pokušao da pobegne pri hapšenju i tom prilikom pokušao da pregazi inspektora kriminalističke policije.

Policiji je najpre su građani prijavili da neko iz automobila pežo 206, zrenjaninskih tablica, prodaje drogu na ulici. Patrola je uočila vozilo u ulici Vladike Ćirića i dvojica inspektora su mu prišla, a kada je osumnjičeni video da mu prilaze policajci sa vidno istaknutim obeležjima i značkama, pokušao je da pobegne.

Prema tvrdnjama očevidaca on je prvo autom krenuo u rikverc i oborio motociklistu i naneo mu lakše povrede, a onda udario i u kontejner koji se tu nalazi. Onda je krenuo napred na inspektora koji je udar izbegao skočivši u stranu.

Nekoliko desetina metara od tog mesta policajci su sutigli osumnjičenog i uhapsili ga. Prema nezvaničnim informacijama reč je o Vladimiru T. iz Novog Sada koji je uhapšen i biće zadržan zbog napada na službeno lice. Policija je ubrzo privela još jednu osobu za koju se sumnja da je povezana.

Inspektor koga je u pokušaju bekstva osumnjičeni hteo da pregazi povredio je ruku, a u urgentnom centru KCV konstatovane su mu lakše povrede i vratio se na dužnost.

Izvor: Blic

bekstvodileri drogehapšenjepolicija