Posesivan i ljubomoran: Mračna strana Rajana Rejnoldsa

Foto: Matt Sayles/AP

Možda vam je njihov brak delovao skladno i opušteno, ali stvari i nisu uvek onakve kako izgledaju. Rajan i Blejk su se upoznali na snimanju filma "Green Lantern“ još 2010. godine kada je glumac bio u braku sa glumicom Skarlet Johanson.

Samo dve godine nakon toga usledilo je venčanje. Tridesetsedmogodišnji Rajan i dvadesetšestogodišnja Blejk venčali su se 9. septembra 2012. godine. I pored brojnih nagađanja da je glumica serije "Tračara“ trudna, izvori tvrde kako Blejk još nije spremna na taj korak.

"Rajan se bliži četrdesetoj, a Blejk ima 26 godina. Ona još nije spremna za taj korak.“

Možda lepa plavuša još nije spremna da postane majka budući da strani mediji pišu kako je Rajan vrlo posesivan muž i prati Blejk gde god da krene.

"Gde god da otputuje, Rajan je uvek sa njom. Veoma je posesivan suprug. Čak se pojavljuje noću kada Blejk ima snimanja“, tvrde izvori i dodaju da takvo Rajanovo ponašanje veoma opterećuje Blejk. Počeo je i da sumnja u njene odnose sa kolegama na snimanju.

Takođe, ovaj par ima problem i sa raspodelom novca. Blejk voli da troši novac, dok je Rajan štedljiv.

Isti problem je Rajan imao i sa bivšom suprugom Skarlet Johanson, ali ona je ameterka u trošenju novca u poređenju sa Blejk.

b92

blejk lajvlirajan rejnolds