Astro predviđanja: Koji je fetiš njegovog horoskopskog znaka

Ovan
Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Veliko mu je zadovoljstvo jutarnji seks, a užitak mu je još veći ako ga partnerka tokom seksa snažno povuče za kosu. Od mirisa ga najviše pali mošus.

Bik
Ako biku želite da pružite pravi vatromet u krevetu, strastveno ga ljubite po vratu koji je njegova top erogena zona. Obavezno pri ruci imajte čokoladu, koju pripadnici ovog znaka obožavaju, jer je ujedno i snažan afrodizijak.

Blizanci
Blizance najviše uzbuđuje oralni ili brzi seks. Međutim, pali ih i upotreba seksualnih igračaka.

Rak
Rak obožava partnerove dodire po grudima i trbuhu. Uživa u igranju seksi uloga, a najveći užitak mu je seks u hotelskoj sobi.

Lav
Lav je kao i svaki kralj pravi egzibicionista. Uzbuđuju ga ljubavni ugrizi, dirty talk, grebanje, seks na plaži i naravno, komplimenti koje mu daje partner. Lavovima uvek godi kada ih ljude hvale.

Devica
Devica, koja je inače u drugim životnim prilikama suzdržana, u seksu se u potpunosti oslobađa. Ona obožava sve oblike vezanja. Često koristi povez preko očiju, a lisice su joj omiljena igračka.

Vaga
Erogena zona vage je guze, i ona uživa u dodirima po ovom delu tela. Pored toga vaga rado oblači razne seksualne kostime.

Škorpija
Škorpija će se bez razmišljanja odlučiti za seks u vodi ili na javnom mestu. Voli da isprobava različite stvari, a obožava mistiku, zbog čega uživa u seksu pod maskama.

Strelac
Avantura je strelčevo drugo ime, pa to važi i za njegove fetiše. On će se bez zadrške odlučiti za seks na javnom mestu. Predložite mu bilo koju seksi igru i on će pristati na sve.

Jarac
Jarac mašta o seksu na "visini". Verovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku da priuštite najveće zadovoljstvo, seksajte se na planini.

Vodolija
Vodenjak obožava grupni i telefonski seks, kao i bezobrazne razgovore. Pripadnici ovog znaka takođe vole seksualne igračke.

Ribe
Ribama su stopala erogena zona, posebno prsti. Ribe su ljubitelji voajerizma i obožavaju da snimaju svoje seksualne igrice.

24sata

fetišhoroskop