Naučite kako da izaberete seksi veš za vašu dragu

To se događa onda kada muškarac ne zna tačnu veličinu grudnjaka ili gaćica. Za razliku od muškog donjeg rublja, kojeg baš i nema puno vrsta, žensko je tu komplikovanije. Naravno, pa reč je o ženama. Pogođeno seksi donje rublje od svake žene može napraviti seks bombu. Trebate samo da pogodite kombinaciju, a kao znak zahvalnosti možda vam devojka izvede striptiz tog istog donjeg veša.

Pre svake kupovine ili pitajte devojku ili malo proučite njenu fijoku s donjim vešom kako biste saznali veličinu. Stvar je vrlo jednostavna – jednostavno proverite etikete gaćica i grudnjaka, zapamtite (ili zapišite u mobilni!) i time ćete izbeći problem pogrešne veličine i potencijalne svađe/durenja.

Nema goreg trenutka kada otvorimo poklon koji nam se izrazito sviđa i zaključimo da nam je dragi kupio tange tri broja veće – umjesto small, on je kupio extra large. Našu guzu doživljava kao ekstra veliku? Tu bi lako mogla krenuti rasprava o veličini njene zadnjice.

Takođe obratite pažnju na modni ukus vaše drage. Naravno da ćete pri kupovini uzeti ono rublje koje se i vama sviđa. Znamo da ćete progurati i sopstveni stil – želite da je vidite kao izazovnu mačku u crvenom čipkastom kompletiću.

Ali, pripazite da u potpunosti ne promašite njen ukus. Ako je vaša devojka sklona belom i neupadljivom donjem vešu, sigurno neće biti preterano oduševljena vrišteće ružičastim puš-ap grudnjakom koji je posut šljokicama.

Izvor: savjetnica.


kupovinamuškarcipoklonseksi veš