Njima ne trebaju silikoni: Najlepše prirodne grudi na svetskoj sceni

Tajri Benks su obline pomogle da napravi značajnu modnu i televizijsku karijeru. Bivši super model danas je producent takmičenja "America’s Next Top model", jedan od osnivača kozmetičkog brenda "True Beauty" i voditelj emisije "Tyra Banks Show". Svoj uticaja u medijima koristi za promovisanje "zdravog ženskog izgleda". Bujne grudi su njegov neizostavan deo.

Dženifer Lav Hjuit je priznala da su joj grudi otvorile mnoga vrata u filmskoj industriji. U intervjuu za "USA Today" jednom prilikom se našalila rekavši da će osigurati svoje grudi, na deset miliona dolara.

- Bože, molim te, da j mi toliko velike grudi da dok ne ležim, ne vidim svoja stopala- tako se u tinejdžerskim danima "molila" Keti Peri.

Rezultati te njene velike želje su očigledni.

Zvezda filmova "Desperado", "Dogma" i "Wild Wild West", Salma Hajek u svakom filmu je umela da iskoristi prednosti dobrog izgleda.

Kristina Hendriks je svojim grudima napravila revoluciju u standardima ženske lepote. Svojom pojavom porušila je mršavost kao mera koja je godinama važila za ideal ženske lepote.

Kao tinejdžerka, Sofija Vergara je žalila zbog svojih velikih grudi, čak je u 13. godini pomišljala i da ih smanji plastičnom operacijom. Srećom, od toga je odustala i danas uživa u svom telu.

Iako njene grudi sada viđamo samo na fotografijama, Merilin Monro zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Jedna od prvih filmskih lepotica raskošnih oblina i dalje je neprikosnovena.

zena.blic

dženifer lav hjuitketi perikristina hendriksmerilin monrosalma hajeksofija vergaratajra benks