MALI, VEĆI, NAJVEĆI: Top 4 poze za svaku veličinu

1. Prosečan
Ni prevelik, ni premali, idealan za eksperimentisanje u krevetu! Preporučujemo pozu šćućurenog zmaja: partnera obgrlite rukama za ramena i nogama oko bokova. U tom položaju neka sedne na ivicu kreveta, a vi se snažno trljajte uz njegovo telo.

2. Baš obdaren
Produžite predigru i obavezno koristite lubrikante. Budite vi na njemu, jer ćete tako najbolje kontrolisati dubinu penetracije. Opustite svoje ruke na njegovim ramenima, a ako se umorite, neka podigne kolena kako biste se naslonili na njih.
Budite oprezni: Ovo su najopasnije poze u seksu!

3. Mali, ali tehničar
Ukoliko vaš partner ne može da se pohvali dužinom svog “vršnjaka”, najbolje je da vam priđe s leđa, jer takve poze omogućavaju dublju penetraciju. Opustite glavu na jastuku, podignite zadnjicu i što jače stisnite bokove. Tako ćete moći da osetite svaki dodir, posebno ako ne koristite lubrikante.

4. Banana-men
Ukoliko mu centimetri nisu sasvim ravni, sklupčajte se i lezite na krevet, a on neka stane pored vas, uhvati vas za ramena i snažno vas privije uz sebe. Njihanje levo-desno kod vas će izazvati veći užitak, a njemu ćete priuštiti mogućnost da menja ugao pod kojim ulazi u vas.

Zadovoljna.hr

pozeseksveli?ina