Hoće li naslediti slavnog oca? Pogodite čiji je ovo sin

Joseph “Joe“ Sumner je sin glumice Frances Tomelty i pevača, glumca i poznatog aktiviste Stinga. Rođen je 23. novembra 1976. On je frontmen britansknog benda „Fiction Plane“. Dan Brown (basista) i Olly Taylor (bubnjevi) su drugovi iz škole sa kojima je osnovao bend, koji se prvobitno zvao „Santa's Boyfriend“. Snimili su 2 CDa, od kojih je poznatiji „Swings and Roundabouts“.

Nakon što je bubnjar Taylor napustio bend, ime benda je promenjeno u „Fiction Plane“ i snimili su svoj prvi značajniji album pod nazivom „Everything will never be OK“ (2003). Dan Brown napušta bend 2006, i sledeći album izlazi 22. maja 2007. pod nazivom „Left Side of the Brain“. Singl „Two sisters“ je bio glavni hit sa albuma.

„Fiction Plane“ izdaje svoj treći album pod nazivom „Sparks“ na kome se nalazi poznati singl „Push Me Around“(2010) . Album sadrži i 3 bonus numere: „Angel Eyes“, „Telephone Unknown“ i akustična verzija numere „Sadr City Blues“.

Slavni britanski muzičar Sting je nedavno u intervjuu koji je dao listu „Mail On Sunday“ izjavio da očekuje od svoja tri sina i tri ćerke da rade i sami zarađuju za život, i da neće naslediti ništa od njegovog bogatstva.

Sudeći prema kratkoj, ali za sada uspešnoj muzičkoj karijeri njegovog sina Joea Sumnera, neće morati da brine za njegovu budućnost. Iako je diplomirao na univerzitetu Richmond, sa diplomom iz oblasti ekologije i nauke životne sredine, krenuo je očevim stopama i slobodno možemo reći da mu odlično ide.

joe sumnermuzičarsinsting