Ultimativni vodič za “lizanje”: Kako da je pravilno oralno zadovoljite!(18+)

Donosimo vam 15 koraka koji će vam otkriti kako da je zadovoljite da će vam odmah posle spremiti vaše omiljeno jelo.

1. Recite joj da je lepa i to stvarno mislite!

Većina nas nije zadovoljna bar nekom sitnicom na svom telu. Čak i ako ležite u krevetu sa najzgodnijom devojkom na svetu, ona će se brinuti šta mislite o njenom telu. Recite joj da je lepa, koje stvari volite na njoj. Uradite to dovoljno uverljivo da vas pusti u svoje međunožje.

2. Zastanite i pokažite poštovanje prema njenoj “mačkici”

Zastanite i dobro pogledajte. Predivna je, zar ne? Ništa ne čini devojku toliko unikatnom kao što je njena “mačkica”. Stvarno ima svakakvih (male, velike, hamburgeri, čizburgeri, dabrovi..) a ona koju upravo sada gledate je posebna i recite joj koliko vam se sviđa.

3. Žene su verbalna bića - pričajte joj

Žene su mnogo jače na rečima, posebno kada se radi o seksu. Više reaguju na „verbalnu ljubav“. Zapamtite, što joj više govorite, lakše ćete dobiti propusnicu (opet, ne glumite papagaja!). Dok joj mazite i dirate “malu”, nemojte da zaboravite da joj kažete koliko je seksi onako mokra.

4. Ližite joj spoljašnje pa unutrašnje usne i pronađite klitoris

Nežno joj razdvojite usne i pogledajte unutrašnje, liznite ih ako želite. Posle toga podignite ih prema gore i nađite joj klitoris. Klitorisi su različitih veličina baš kao i penisi i to ne znači da ako je manji, da ima manju sposobnost da svrši.

5. Svaki put kada je dirate, navlažite prste

Možete ih lizati ili ih navlažiti sa sokovima iz njene “mačkice”, ali ih svakako navlažite pre diranja klitorisa, jer, on sam po sebi nije baš navlažen i zaista je osetljiv. Ako ćete da ga mazite sa suvim prstima, to neće biti to, jer je velika verovatnoća da će osetiti bol i totalnu neprijatnost.

6. Izazivajte je

Polako se približite njenoj “mačkici”. Žene vole da ih izazivaju, možda čak i više nego muškarci. Unutrašnja strana bedra je najnežnije mesto, pa ga ljubite, ližite i radite šta god hoćete vrhom svog jezika. Približite se njenoj “mačkici” opasno blizu i onda se vratite na bedro. Neka očekuje.

7. Igrajte se sa njom

Sada počnite sa lizanjem dela gde se spajaju noga i “mačkica”. Trljajte usne po njenom klitorisu, ali lagano. Ne pritiskajte jako. Vaša devojka će sada već lagano da šizi i želeće da krenete u pravu akciju. Lagano joj ližite tačku iznad klitorisa.

8. Ljubite je prvo nežno pa sve jače

Ljubite se sa njenom “mačkicom” lagano i nežno, zatim sve jače. Upotrebite svoj jezik da razdvojite njene usne i kada se rastvore, jezikom prolazite gore-dole između slojeva kože. Lagano joj raširite noge rukama. Zapamtite, sve što joj radite na početku mora da bude nežno.

9. Igrajte se klitorisom sa jezikom

Ovo je nešto što ih izluđuje, jer žele da posvetite malo vremena i klitorisu. Pogledajte da li je dovoljno nabrekao i da li se njegov vrh već vidi. Ako je tako, počnite sa lizanjem. Ako ga ne vidite, još uvek vas čeka sakriven. U tom slučaju vrhom jezika ližite kožu kojom je pokriven. Sada ga ližite jako i pritisnite jezik na to magično mesto.

10. Posvetite se vrhu

Nežno joj odvojite usne i šarajte jezikom po klitorisu, bilo da je pokriven kožom ili ne. Radite ovo brzo i njene noge bi već trebale da se tresu. Kada osetite da se približava orgazmu, skupite usne u slovo O i nežno usisajte klitoris. Gledajte njenu reakciju. Ako joj se sviđa, počnite da ga sisate jače. Najbitnije je da gledate reakciju i zavisno od nje prilagodite jačinu sisanja. Ako digne karlicu u vazduh, kao da će da svrši, podignite se i vi, ne pritiskajte je nazad dole.

11. Iskoristite dva prsta

Da malo pojačate intenzitet, gurnite joj dva prsta dok joj jezikom obrađujete klitoris. Ovo možete da radite i pre ili posle. Ipak, najbolje je u isto vreme kada ližete. Nemojte da zaboravite da ih pre morate navlažiti. Gurnite ih sporo i počnite da je zadovoljavate njima. Malo kasnije počnite brže, neka bude u ritmu. Slušajte joj disanje i ubrzavajte samo ako i ona brže diše.

12. Upoznajte „simptome“ koje ima pre orgazma

Svaka devojka je jedinstvena, zato budite pažljivi. Možda zadovoljavate onu kojoj se bradavice ukrute kada se uzbudi, a možda onu kojoj se ukrute kad svršava. Možda obrađujete onu koja se zacrveni i trese se. Posmatrajte je i zapamtite kako se ponaša pre svršavanja.

13. Ne puštajte klitoris kada svršava!

Kada počinje da svršava, ni u kom slučaju ne puštajte klitoris. Držite ga koliko treba. Kada počinje da se „oporavlja“ od prvog orgazma, pritisnite jezik na donji deo klitorisa a vaše usne neka obuhvataju njene. Ako u ovom trenutku nastavite sa lizanjem i maženjem i ako odigrate sve kako treba, stići će još jedan orgazam. Žena ostaje uzbuđena i sat vremena posle svršavanja! Nadam se da shvatate potencijal ove informacije.

14. Šlag na vrhu

Neke žene vole da im se prstom mazi analno područje dok ih ližete. Ako pristaje, gurnite joj prst kada je ližete i vaša je zauvek.

15. Pose svršavanja - vodite ljubav

Pošto ste joj priuštili najbolji orgazam koji je ikad imala, nemojte stati. Mazite je tamo gde najviše voli, pričajte, ljubite joj grudi i vrat. Ženama je orgazam najbolja stvar na svetu, posebno ako njen izabranik zna da raditi sa jezikom. Zato se posle svršavanja trebate lagano smiriti, uz maženje i ljubljenje. Dajte sebi vremena, ližite je često i pazite na njene signale - tako ćete najpre saznati šta joj odgovara a šta ne. I najbitnije-uživajte u ovom činu.

Izvor: macho

klitorislizanjeoralni seks