Slavni iskreno o "prvom putu": Kada su i kako izgubili nevinost!

Poznati ne prestaju da nas fasciniraju svojim odlukama, postupcima, a sada i svojim pričama o prvom seksualnom iskustvu.

DŽONI DEP

S obzirom na to da je Džoni poznat kao jedan od najseksipilnijih holivudskih glumaca, i ne čudi što je nevinost izgubio sa 13 godina. U intervjuu za časopis "Roling stoun", 1998. godine, Džoni je otkrio detalje iz svoje turbulentne prošlosti.

- Imao sam 13 godina kad sam izgubio nevinost, do 14-e sam probao sve moguće droge, popio nekoliko piva i provalio u kancelariju direktora škole, samo da bih video kako je biti sa druge strane zaključanih vrata - rekao je Džoni.

BRITNI SPIRS

Sećate se kada su Britni i Džastin Timberlejk bili najpoznatiji par na svetu, a Britni je tvrdila da ne veruje u seks pre braka? Ipak, kako tvrdi njena mama Lin, to je bilo daleko od istine. U svojoj knjizi, Lin je rekla kako je Britni izgubila nevinost sa 14 godina i to sa 18-godišnjim srednjoškolcem sa kojim se zabavljala, a ne sa Džastinom.

KIM KARDAŠIJAN

U intervjuu, koji je Kim ekskluzivno dala Opri Vinfri, poznata starleta je priznala da je prvi seks imala sa samo 14 godina. Pošto je, kako kaže, sa tim dečkom bila dve godine u vezi, osećala se sigurno i rešila da prizna majci Kris, da želi da ima seks po prvi put.

- Rekla sam joj da planiram to da uradim i ona mi je, u dogovoru sa ginekologom, dala da pijem antibebi pilule. Bila je vrlo otvorena i iskrena sa mnom - ispričala je Kim.

Iako Kim nikada nije otkrila identit muškarca koji joj je uzeo nevinost, njena dadilja iz detinjstva je to u svojoj knjizi otkrila. U pitanju je sestrić Majkl Džeksona, Ti Džej, sa kojim se zabavljala u srednjoj školi.

ANĐELINA ŽOLI

Pre nego što je postala privržena majka šestoro dece, Anđelina je vodila izuzetno buran život. Ova poznata glumica otkrila je da nevinost izgubila sa 14 godina, a tada je uradila i nešto vrlo bizarno.

- Pošto sam želela da mu budem još bliža, uzela sam nož i posekla ga, a on mi je uzvratio - rekla je Anđelina.

LINDZI LOHAN

Lindzi Lohan je poznata po tome što uopšte nije stidljiva, pa zato nije ni imala problem da otkrije detalje o svom "prvom putu". U intervjuu sa Barbarom Volters, Lindzi je izjavila da je nevinost izgubila sa 13 godina.

- Verovala sam da će moj život biti mnogo bolji jer sam nevinost dala prvom bogatom momku koji se pojavio u mom životu. Mislila sam da ga volim i želela sam da mu udovoljim, u svakom smislu. To nije bio dobar način razmišljanja - otkrila je Lindzi.

EŠTON KUČER

Holivudski zavodni, Ešton Kučer, izjavio je da je njegov "prvi put" bio u šumi.

- To se desilo u šumi i bilo je užasno. Bilo je sa devojkom koju sam tek upoznao, i to mi je namestio jedan drug. Trajalo je oko dve sekunde i bilo je mnogo neprijatno. Međutim, dve godine kasnije smo ponovo imali seks, jer sam hteo da joj pokažem da sam se poboljšao u tom smislu - rekao je Ešton.

KAMERON DIJAZ

Za Kameron Dijaz, gubljenje nevinosti predstavljalo je pravo olakšanje, jer je, kako kaže, jedva čekala samo da "završi sa tim". U intervjuu koji je dala za "Plejboj" magazin, lepa plavuša je priznala da je nevinost izgubila u 17-oj godini, sa tadašnjim dečkom Karlosom de la Toreom.
- Nije bilo loše...ali, posle toga sam se osećala kao da su mi sva vrata otvorena - priznala je Kameron.

Izvor: Blic

poznate ličnostiseks