Jeste li probali ove 3 tantričke poze stvorene za G-tačku?

Iako G-tačku nije uvek lako naći, postoje seksualne poze u kojima baš onda dolazi do izražaja. Donosimo njih tri, koje će sigurno dovesti nova uzbuđenja u vašu spavaću sobu

Dodir cveta
Sem što je odličan za stimulaciju G-tačke, dodir cveta lako može dovesti do višestrukih orgazama. Preporučuje se ženama u prvim mesecima trudnoće, a omiljen je i među onima koji imaju problema sa prekomernom težinom. Sličan je klasičnom misionarskom položaju u kome žena raširi noge i pusti da muškarac legne na nju. Ali u ovom slučaju, posle penetracije žena podigne noge tako da ih prebaci preko njegovih ramena ili ih položi na njegove grudi. On može da klekne, naslanjajući se na njene bokove. Dodir cveta je odličan za snažnu penetraciju, i vrlo često dovede do nezaboravnog orgazma.

Pristup otpozadi

Poznata kao pseći stil ili „doggie“, ova poza je odlična za stimulaciju G-tačke, sobzirom na ugao muškarčeve penetracije. Žena bi trebala da se spusti na sve četiri i malo raširi noge.

Tokom odnosa je preporučljivo da žena lagano izvije kičmu i ne spušta glavu na krevet. Iako ovo zvuči kao sitnica, ovi detalji muškarcu otvaraju put prema G-tački. Ovo posebno vredi u slučaju pune penetracije. Muškarac još može da pomogne laganim podizanjem vaših kukova, pa ako pri guranju koncentriše pokrete prema dole.

Vruće stapanje

Još jedna poza iz poznate Kama Sutre. U nju se dolazi tako da muškarac sedne na krevet, raširi noge, ruke zabaci iza leđa i nasloni se na njih. Žena tad sedne na muškarčevo međunožje tako da prebaci svoja kolena preko njegovih ramena, te se nasloni na svoje ruke koje položi između njegovih nogu.

Zatim se lagano ljulja uz njegovo telo, kontrolišući ritam i tempo tokom odnosa. Iako tokom ovakvog vođenja ljubavi ne dolazi do direktnog pritiska na G-tačku, erotičnost samog prizora u stanju je da dovede do tantričkog orgazma.

Izvor: Zadovoljna

g tačkapoze u seksutantrički seks