NEVEROVATNO: Pogledajte šta je fan Majkla Džeksona uradio da bi ličio na njega!

Brazilski Majkl Džekson, tačnije, njegov super fan je izbledeo kožu kiselinom i išao na plastičnu operaciju kako bi ličio na svog heroja.

Antonio Gleidson Rodrigez, 32, je samoprozvani imitator Majkla Džeksona u Brazilu. Imao je rinoplastiju kako bi imitirao Kralja Popa, a oko 4 sata dnevno provodi uvežbavajući svoje plesne pokrete.

Prvu operaciju je imao pre pet godina kada su mu operacijom ‘prepravljali’ nazalni septum ne bi li mogao da peva višim glasom.

Potrošio je oko £2,000 funti na kozmetičke tretmane koje su mu pomogle da liči na pokojnog Majkla.

Pre nego što nastupi, provede oko sat i po vremena nanoseći šminku.

Rodrigez je rekao: ‘Na svojim koncertima uvek kažem da apsolutno niko ne može biti dobar kao original. Ali, ono što mogu da obećam je da ću uvek davati sve od sebe da dostignem savršenstvo - baš kao i Majkl.’

Međutim, nije sve tako jednostavno. Njegova porodica brine za Rodrigezovo zdravlje, i opsesiju Majklom.


Njegova tetka, Maria Dorijen Bastos de Souza kaže: ‘On je potpuno opsednut, nekad provodi sate na internetu čitajući o stvarima koje su vezane za pokojnog pevača. Brinem za njegovo zdravlje. Brinem što ne jede, da bi bio mršav kao Majkl. Brinem i kad ode na operaciju - nekada svi ti zahvati ne ispadnu onako kako je želeo’.

Džeksonova smrt, juna 2009. godine je Rodrigeza užasno potresla:

'Reagovao sam apsurdno - odmah sam počeo da plačem, a i dalje ne mogu da verujem kako je moguće da je umro. On je bio neko ko je pio sokove i izbegavao energetska pića - kako je mogao da umre od predoziranosti. Što se mene tiče, izgubiti tog čoveka - najvećeg umetnika svih vremena - je prava tragedija za ceo svet. Nikada neće biti niko kao on.’

Video pogledajte u izvornom tekstu DejliMejla

Izvor: Nadlanu/DailyMail

fanmajkl džeksonoperacija