7 SEKS saveta za “MALE ALI TEHNIČARE”!

1. Ubacite jastuk u kombinaciju
Pametno postavljanje jastuka pod bedra, zadnjicu ili leđa promeniće ugao i dubinu penetracije pa će vam doneti više užitka.

2. Upotrebite kravatu

Ispoljite Anastasiju Stil i Kristijana Greja u spavaćoj sobi pa upotrebite kravatu za sputavanje zglobova na rukama i / ili nogama – iznad glave, iza leđa ili za stranice kreveta. Kravata će poslužiti i kao seksi povez za oči.

3. Namestite sat
Iskoristite alarm na mobilnom za nešto uzbudljvije od vremena kada morate da se probudite za posao. Dogovorite seks pod 'rokom', odnosno unutar zacrtanog vremena, koji ćete ograničiti već spomenutim alarmom. Ako ne volite 'stresni seks na brzaka', alarm neka ograniči vreme namenjeno za predigru.

4. Dodajte igračke
Čulna istraživanja biće još strastvenija ako među čaršafe dodate i pokoju igračku za odrasle poput vibratora. Njime možete stimulisati brojna područja na koži oba partnera: uz njegovu pomoć i običan će se misionarski položaj pretvoriti u najbolju pozu svih vremena, a njime nežno možete nadraživati i testise svog dragog.

5. Povratak sa ivice

Zamolite partnera da kontroliše vaš seksualni užitak, pa da zaustavi akciju svaki put kad dođete do ivice orgazma. Produžena igra 'hlađenja' i ponovog 'paljenja' obezbediće vam neverovatan vrhunac.

6. Ljubite se i kod orgazma
Ljubljenje tokom orgazma donosi novu dimenzije u vaš odnos – ono produbljuje povezanost među partnerima i intezivira seks.

7. Tabu dodiri – samo uz prethodan dogovor
Uključite u seksualni život malo analne stimulacije, ali samo uz prethodan razgovor o željama, očekivanjima i granicama tog istraživanja. Kod anusa se nalaze milioni nervnih završetaka pa i lagano tapkanje po spoljnom delu ovog 'zabranjenog' područja može doneti mnogo uživanja, kako za žene, tako i muškarce.

izvor: zadovoljna

penisseksseks pozeveli?ina