ŽENSKE ISPOVESTI: „Bio mu je toliko mali da sam pobegla!“

Kuda i kako pobeći iz situacije kad je veličina njegovog ponosa za vas „suviše mala“? Ovako su to “vešto” rešile naše sugrađanke, otvoreno smo razgovarali sa njima, a one su nam otkrile svoja iskustva.

Možda će se neko složiti sa njima, neko će ih osuditi, ali, da se ne lažemo svaka žena je imala bar jednom ovakav „biser“ u svom seksualnom životu! Muškarci to nerado priznaju, ali žene su mnogo otvorenije nego što možete da pomislite!

Milena (25)

To je jedan od najvećih blamova u mom životu. Viđali smo se par nedelja i sve je bilo savršeno. Prirodno, sve je vodilo ka seksu. Najpre sam osetila da nešto nije u redu, a kad sam spustila pogled, vrisnula sam (ne od straha) i otrčala u kupatilo, a onda sam se zaključala. On je potrčao za mnom, pitao me je šta mi je. Morala sam da kažem da mi je pozlio i da moram kući. Ni dan danas ne znam da li mi je poverovao!

Zorica (30)

Tip mi se mnogo sviđao, bio je visok, mišićav, uvek sređen. Nismo dugo čekali, već posle dva dana smo hteli da pređemo na seks, ali zamalo. Sve je počelo lepo, a onda se on skinuo. Ostala sam u šoku kad sam videla koliko mu je mali penis! Ne znam šta mi bi, ali sam brzopleto izgovorila: „Pa premali ti je!“ Toliko se naljutio, počeo da viče, a na kraju i da preti i naziva me pogrdnim imenima. Bukvalno sam pobegla iz stana. Ne sećam se da sam se ikada tako uplašila.

Tamara (23)

To mi se dogodilo pre dve godine sa najboljim drugom. Jedne večeri smo izašli u kafić i pošto nam je bilo dosadno, otišli smo kod njega da gledamo film. Tada se desilo, krenulo je spontano i sve je bilo OK osim što ja nisam osećala ništa - fizički. On je to primetio i odmakao se. Tada sam videla u čemu je bio problem. Bilo mi je jako neprijatno, pa sam izvalila glupost, da sam obećala mami da ću se vratiti ranije kući. Nikada se više nismo čuli posle toga.

Dragana (31)

Kad se setim toga, padne mi mrak na oči. Sa tipom sam se viđala skoro dva meseca i svidelo mi se to što me nije požurivao da spavam sa njim. Kada se konačno desilo, bilo mi ga je toliko žao da sam nekako “izdržala” do kraja, što je na svu sreću bilo prilično brzo. Pretpostavljam da ga je većina žena odbila, pa je bio presrećan što sam se ja bar pravila da je sve u redu. Posle toga me je dugo zvao, pa čak i čekao ispred posla. Pošto nisam znala šta drugo da mu kažem, priznala sam da ne želim da se viđam sa njim zbog veličine njegovog penisa. Pogledao me je šokiran, kao najgoreg lažova i samo se okrenuo i otišao bez reči.

Andrea (19)

Desilo mi se nedavno sa dečkom sa kojim sam išla u šikolu. Bili smo na matrurskoj ekskurziji, malo smo više popili i rešili da to uradimo. On se prvi “spustio” meni, pa sam ja htela da mu uzvratim zadovoljstvo. A onda sam od iznenađenja opsovala! Pitao me je šta se desilo. Nije mi palo na pamet da imam seks sa dečakom, pa sam se odmah skupila i počela da plačem. Ispričala sam mu kako patim za bivšim i kako ne mogu to da uradim jer želim da se pomirim sa njim. Proveli smo noć zagrljeni. Ja nisam ni oka skolopila do jutra u strahu da će opet nešto pokušati.

Copyright: nadlanu ©

mali penispenisseksveli?ina