NOV RAT NA POMOLU: Maćićka osula paljbu po Seki

Jelena Maćić u rijalitiju „Sladak život“, koji večeras počinje da se emituje na B92, još jednom je pokazala da ima dugačak jezik. Verovatno je to i bilo presudno da dobije ulogu u toj emisiji, a ovog puta na tapetu su se našli Seka Aleksić i Dragan Kojić Keba.

Šminkerki je, naime, zapala za oko priča u medijima oko Sekinih porodičnih problema, pa je prokomentarisala da će ova pevačica, „poput Kebe, u narednih 20 godina da nas ubeđuje da nije Romkinja“. Iako se na estradi često mogu čuti uvrede koje se manje ili više tolerišu, ove na rasnoj osnovi su ipak, po našem mišljenju, previše oštre. Zato je ekipa „Blica“ iznenadila Jelenu Maćić u šminkernici tokom snimanja rijalitija, a ona nam se pravdala da to nije rekla zlonamerno.

- Ljudima mora da bude jasno da nisam zlonamerna. Ne kritikujem nikog koga ne znam i kritika je u nekom smislu kompliment, osim kada je u pitanju Dijana Janković. Vidim ljude kakvi jesu, ali i kakvi bi mogli da budu. Ovde se insistira na nekom glamuru, a pola Srbije nema šta da jede - kaže Jelena, a piše Blic.

Šminkerka je završila time da će u rijalitiju njene kritike biti i duhovite.

Ne potresa se
Pozvali smo Seku Aleksić da nam prokomentariše Jelenine reči, a ona je bila vrlo kratka: „Na putu sam, a ta tema i ta persona me apsolutno ne zanimaju“, rekla je Seka za „Blic“. S obzirom na to da je Jelena pomenula i Kebu, potražili smo komentar i od njega. I on je bio jasan: „Neću nikoga da vređam i zaista ne vidim potrebu da komentarišem to kad ne znam ni o kome se radi. Ko je ta Jelena Maćić, nikada nisam čuo za nju“, rekao je folker i pokazao da ga ne potresaju priče koje se pričaju na estradi, piše Blic.

jelena maćićseka aleksić