SAVRŠENO LAKO Izbacite nikotin iz tela pomoću hrane!

Brokoli

Ovo zeleno povrće je bogat izvor vitamina C i B5. Pušenje smanjuje sadržaj vitamina C u telu. Dakle, jedite brokoli kako biste „izbacili“ nikotin iz vašeg tela. On takođe pomaže u gubitku težine i dobar je za trudnice.

Pomorandže

Sok pomorandže je bogat izvor vitamina C. Možete povećati metabolizam vašeg tela i rešiti se stresa, ukoliko redovno jedete pomorandže.

Sok od šargarepe

Ako pušite, onda treba da znate da kada zapalite cigaretu, nikotin ostaje u telu tri dana. Ako ste pušač, nikotin oštećuje vašu kožu. Sok od šargarepe je dobar za kožu, a takođe je bogat vitaminima A, C, K, i B koji pomažu u uklanjanju nikotina iz organizma.

Zeleno lisnato povrće

Spanać je najbolje tamnozeleno lisnato povrće koje je ne samo bogato vitaminima, nego i folnom kiselinom. Ako ste u drugom stanju i zabrinuti ste zbog ostatka nikotina u vašem telu, jedite spanać.

Nar

Ovo crveno i sočno voće pomaže cirkulaciju krvi i povećava krvne ćelije u telu. Da biste smanjili potrebu uzimanja nikotina, jedite nar.

Kivi

Ovo čudo od voća pomaže u izbacivanju nikotina iz tela. Plod je bogat izvor vitamina A, C i E. Kada pušite, ti vitamini se smanjuju u telu.

Bobičasto voće

Bobice poput jagoda pomažu u „isterivanju“ nikotina i drugih štetnih toksina iz tela.

Voda

Pušenje dovodi do dehidracije. Prema mnogim istraživačima, možete da prestanete sa pušenjem i da smanjite nikotin iz tela konzumiranjem dosta vode.

Izvor: alo

ishrananikotinzdrav život