Šešelj: U Hagu je ono najbolje što je Srbija imala devedesetih! (VIDEO)

"Braćo Srbi i sestre Srpkinje, srpski radikali i srpski četnici", započeo je svoje obraćanje Šešelj na opšte oduševljenje okupljenih.

- Danas mogu da vam podnesem izveštaj: rasturio sam Haški tribunal! Mene izbaciše i Sheveningenskog zatvora, a tamo su mnogi Srbi u lancima, sudi im se jer nisu hteli da pristanu da budu izdajnici. Samo za Srbe su rezervisane kazne od 20 godina do doživotne. Sheveningen je mesto velike patnje i tamo je ono najbolje što je Srbija imala devedesetih - rekao je Šešelj.

- Izdajničkom režimu je najprirodnije stanje kad sam ja u Hagu, a idiot Vulin ministar. Došlo je vreme da Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić polože račune narodu. koliko sledeće godine imaćemo izbore, nećemo čekati da istekne mandatni period. Od obećanja više ne može da se živi, treba nam potpuno nova politika - istakao je on i dodao da sledi "oporavak SRS".
Šešelj je optužio predsednika i premijera da su ih "obradili Amerikanci", te da će se na sledećim izborima "narodnom voljom obračunati sa izdajničkim režimom".


Šešelj je ponovio da ima dva mala kancera, koji se zovu Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić i "mogu se hirurški lako odstraniti".

Po završetku njegovog govora, okupljeni su pozvani u pobednički marš beogradskim ulicama.
Izvor: Alo

mitingšešelj