Vreme je za kapute!

Mi smo pronašli naše favorite u radnjama "Avenija mode" i "Modiana" na Novom Beogradu.

Prekršite modna pravila

Vreme je da stavimo tačku na određena modna pravila. Svedeni a neobični military kaput odlično ide uz sve modne dodatke. Mi vam predlažemo da ga nosite čak i uz svetlucava komade garderobe. Na taj način ćete učiniti da odskačate od uniformisanih devojaka. Zašto da ne, pravila su tu da bi se krišila...


Klasika sa šmekom

Njega jednostavno morate imati! Za sve prilike i sve kombinacije. Crno-beli kaput jednostavnog kroja uvek izgleda moćno i kvalitetno, a odličan je za kombinovanje. Predlažemo vam da ove sezone budete hrabre i dodate svom stajlingu ovakav model koji ujedno može da bude i modni detalj.

Budite u centru pažnje!

Boja koja je osvojila ne samo karmine i lakove za nokte, nego i komade garderobe za ovu sezonu. Ova boja predstavlja moć i karakter, udobnost i glamur! Kvalitetan materijal uz efektno krzno, učiniće da delujete kao da ste upravo stigle sa Nedelje mode u Parizu, jer ko bi drugi imao smelosti da ponese ovu boju. Neka se okreću za vama!

Trendi i efektno

Zaboravite provereni model koji nosite svake godine. Ukoliko se odlučite na ovu smelu kombinaciju bićete uvek drugačije i primećene. Sjajan je za brojne kombinacije, a možete da ga nosite i uz džins, suknje ili haljine. Odlično je rešenje za dan ali i za večernje izlaske. Pažnja! Mogu da ga nose samo one dame koje mogu da podnesu da budu u centru pažnje.

="">
modiana