Otvoren KONCEPT 45.0

Koncept 45.0 otvorila je manekenka Anđelija Vujović, dok je DJ Marko Nastić, gotovo pet sati zabavljao mnogobrojne goste.

Alternativni duh Londona, nonšalancija Pariza, elegancija Rima - od sada na jednom mestu u Beogradu, u Kralja Petra 45. Bilo da vam treba baš taj kul duks, ili baš ta majica s printom, ili možda taj rokovnik, idealni poklon za Vašeg partnera, dovoljno je samo spustiti se u centar grada, u Koncept 45.0

Misao vodilja tima koji stoji iza ovog projekta jeste stvaranje koncepta koji je oslobodjen krute i dosadne forme. Konstanto promenljiv. Bez stalne postavke. Givenchy i Comme des Garçons, ili Philip Starck, Iva Stefanović, i Konstantin Grćič - link izmedju estetike i svrsishodnosti.

Lajfstajl nije samo pronalaženje odgovarajućih predmeta koji korespondiraju sa Vašim ličnim stilom ili koji se idealno uklapaju u Vaš životni prostor, već i način na koji provodite vreme
Jedini cilj - da budete zadovoljni kad udjete, i kad izadjete iz našeg prostora. Jer smo sa zadovoljstvom Koncept i stvarali. Check out the concept, no strings attached.

koncept 45.0