Nakon što je rekla da će ga kazniti zbog Granda, Bane odgovorio Mariji Mihajlović!

Članica žirija emisije "Tvoje lice zvuči poznato", Marija Mihajlović, napisala je na društvenoj mreži Facebook da će Bane Mojićević od nje u polufinalu dobiti najmanji broj glasova, iako je dobar imitator.

Kako je istakla, ona stara da je previše favorizovan, te je dodala da njegovi mentori (Grand produkcija) ne poštuju nikoga.

Pročitajte i: SKANDAL NA PRVOJ: Mariju zbog napada na Baneta i Grand izbacuju iz žirija!

- Isforsiran sam samo svojim nastupima i ne znam kakav pritisak i na koga je mogao „Grand“ da vrši kad on nema nikakve veze sa ovim šouom, niti ima bilo kakvu ulogu u svemu ovome. Smatram da sam ja svojim imitacijama najbolje pokazao ko sam i koliko umem, a to što ljudi imaju predrasude bez ikakve osnove, možda zbog produkcijske kuće ili mesta iz kojeg dolazim, njihov je problem - rekao je Bane za "Kurir", a zatim je istakao da ne želi da komentariše preterano Marijinu izjavu.

- To je njeno mišljenje i nemam tu šta da komentarišem. Ja svoj kvalitet pokazujem time što radim na sceni i ne obazirem se na druge jer je lična stvar šta će ko da misli. Meni je najvažnije što u finalu publika glasa i najvažnije mi je to merilo, sud koji će publika da donese - zaključio je pevač.

bane mojićevićmarija mihajlovićtvoje lice zvuči poznato