KOZO, ĆURKO, DEBILU: Deset svađa koje su obeležile 2014. godinu

Saša Popović i Željko Mitrović

Desilo se i to čudo. Godinama se pričalo o "razvodu" Pinka i Granda ali on nas je dočekao ove godine kada je Popović svoje jato prebacio na Prvu srpsku televiziju. Mitrović se snašao brzo novim formatima po uzoru na Grandove emisije i za sada vodi u ovoj trci.

Seka Aleksić i Sanja Maletić

Dojučerašnje prijateljice i koleginice nisu više dobre kao pre. Razlog je nepotvrđena priča da je Sanja, koja je ovih dana u medijima zbog romanse sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, SMS-ovima muvala Veljka, Sekinog supruga.

Dijana Janković i Jelena Karleuša

Sve je počelo tako što je Dijana za emisiju "U trendu" pokazala raskošnu kuću u kojoj živi. Neimenujući je, Jelena je na Tviteru izvređala mladu pevačicu ali dovoljno jasno da svi shvate o kome se radi. Dijana je uzvratila na svom FB profilu, imenom i prezimenom oslovljavajući JK, što je ova vešto iskoristila da podnese tužbu.


Dara Bubamara i Marina Tucaković

Ne zna se ko je prvi pokrenuo sukob, a mnogi tvrde da su u međuvremenu izgladile odnose. Dara je izjavila da može i bez Marininih tekstova da opstane na estradi a čuvena autorka mnogih hitova joj nije ostala dužna.

Ceca Ražnatović i Mira Škorić

Dvadeset i više godina dugo prijateljstvo puklo je iz nepoznatih razloga. Šuška se da je to delo modnog kreatora Saše Vididća koji sarađuje sa Cecom ali ni jedna ni druga pevačica to nisu potrdile.

Jelena Maćić i Seka Aleksić

Šminkerki je, naime, zapala za oko priča u medijima oko Sekinih porodičnih problema, pa je prokomentarisala da će ova pevačica, „poput Kebe, u narednih 20 godina da nas ubeđuje da nije Romkinja. Seka je kratko prokomentarisala da je dotična persona ne zanima.

Tanja Savić i predstavnici sedme sile

Gostujući u emisiji Ami G show Tanja je izjavila da ne ceni novinare koji svašta pišu o njoj a uživo "kleču i mole" da im da intervju. Mlada pevačica se još jednom izblamirala dodajući nizu lapsusa po kojima je poznata još jedan. Uspela da je popravi imidž u emsiji „Tvoje lice zvuči poznato“ iako nije zablistala.


Ceca Ražnatović i Goga Sekulić

Svađa datira još od svadbe Goge Sekulić na kojoj se Ceca nije pojavila. Pevačica je u medijima izjavila da je folk diva „to mogla da javi“. Tokom ove godine Goga nije bila pozvana ni na jedno slavlje koje je organizovano u Cecinoj kući a ranije je bila redovan gost.


Saša Vidić i Ivana Stamenković Sindi

Kako je kreator stigao da oplete i po outfitu bivše „Modelsice“, nazvavši je Kleopatrom, ona je rešila oštro da mu uzvrati putem svog Facebook naloga.

- Lepo je što na primerima možemo videti kako prekomerna konzumacija droge izaziva teska oštećenja na mozgu – izjavila je Sindi.

Snežana Dakić i Vesna Vukelić Vendi

Kako je Dakićka pomenula Vendi u negativnom kontekstu, pevačica poznata po dugom jeziku jedva je dočekala da uzvrati nazivajući voditeljku osobom sa licem koje je “klesao kamenorezac”.

Nadlanu

cecadara bubamaradijana jankovićjelena karleušasaša vidićseka aleksićtanja savić