NIJE IM SE DALO: 10 poznatih koji ni u 2014. nisu postali zvezde!

Ilma Karahmet

Pretalentovana takmičarka prvog serijala X Faktora koja se nije proslavila u finalu emisije. Ne zato što nije pobedila već zbog kletve upućene Emini Jahović koja ju je eliminisala iz svoje grupe sa obrazloženjem da je premlada. Trinestogodišnja takmičarka nije odustala. Pre nekoliko dana snimila je prvi singl "Sjeti se" i pojavila se u novom, ozbiljnijem izdanju.

Daniel Kajmakoski

Pobednik X Faktora, bar za sada, potrđuje tezu da pobednicima pevačkih šoua najgore ide u karijeri. Uprkos duetu sa Željkom Joksimovićem, vanserijskom glasu i talentu, Daniel je ipak ostao u kategoriji poznatih lica ali daleko od zvezda. I ozbiljnog hita.

Mirna Radulović

Pobednica druge sezone Prvog glasa Srbije tek je za Grand festival izbacila prvi i to duetski singl sa Davorom Prodanovićem,podjednako neuspešnim pobednikom prve sezone. Pesma "Slatka obmana" je nažalost prošla nezapaženo, a Mirna se tek s vremena na vreme pojavljuje u emisijama Prve televizije. Sara Jovanović i Nevena Božović aktivnije su na muzičkoj sceni iako su izgubileod Mirne u finalu, Sarina pesma "Ko je ko" najbliža je statusu hita od svega što su takmičari ovog šoua ikada snimili.

Jadranka Barjaktarević

Učesnica druge sezone Zvezda Granda ni danas,posleskoro deset godina, nema status zvezde. Iza sebe ima jedan album i nekoliko singlova ali tokom prvuh deset godina karijere nije uradila ništa vredno pažnje.

Dušan Svilar

Pobednik treće sezone Zvezda Granda koji je snimio dva albuma, pobednički u folk fazonu i drugi koji je pravi pop. Ipak, Dušan ni danas nije zvezda a kao javna ličnost skoro da je zaboravljen. Na malom ekranu obično se može videti u Grandovim novogodišnjim emisijama i to je sve.

Bane Mojićević

Možda najveći gubitnik među svim učesnicima pevačkih šou programa u Srbiji. Baš zato što je pobedio u prvom pre više od deset godina. Ima dva albuma iza sebe i poluuspešan singl "Dođi u moj zagrljaj". Zablistao je u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" kao imitator ali je navukao i gnev publike jer je odbio da obuče haljinu kako bi imitaciju Končite Vurst izveo kako treba.

Ljupka Stević

Pevačica City records-a imala je samo jedan uspešam singl "Idi, idi dok si mlad", dok drugi "Etiketa"“ nije ponovio taj uspeh. Ipak, ima dosta izgleda da uspe jer je dosta nastupa i zanimljiva je medijima.

Jelena Kostov

Još jedan primer totalnog neuspeha. Učesnica četvrte sezone "Zvezda Granda" ne samo da ni ove godine nije uspela da napravi nešto vredno pažnje već ni svih prethodnih. Jedno vreme tabloidi su se bavili njenom vezom sa tajkunom Kenetom ali je ona sve to poricala do kraja.

Jelena Golubović

Uprkos pobedi u poslednjem serijalu "Farme", dramska rediteljka koja se skoro 15 godina provlači po medijima nije stekla status zvezde. Iako je spremna da pred kamerama uradi gotovo sve, Jelena je osuđena na stalno smišljanje skandala kako bi je se neko setio.

Tamara Dragićević

Glumica čiji je najznačajniji potez u karijeri učešće u prvoj sezoni emisije "Tvoje lice zvuči poznato". Uloga u filmu i seriji "Montevideo", kao i jos nekolicini domaćih serija nisu je još uvek učinile zvezdom.

Nadlanu

bane mojićevićilma karahmetmirna radulović