ŠOK: Rekli su joj da je previše ružna za ulogu!

Jedna od najboljih glumica u Holivudu otkrila je u nedavnom intervjuu da njen put do slave nije bio nimalo lak. Meril se, naime prisetila situacije sa kojom se susrela kada je došla na audiciju za film “King Kong“.

“Stajala sam ispred slavnog reditelja Dina de Laurentisa koji me je pogledao i na italijanskom rekao svome sinu: ’Pa ona je ružna, zašto si mi doveo ovu ružnu devojku’, a ja sam bila mlada i hrabra, pa sam mu na italijanskom odgovorila: ’Žao mi je, ali ja sam razumela sve što ste rekli. Žao mi je što nisam dovoljno lepa da budem u King Kongu’“, ispričala je glumica u jednoj emisiji.

Što je najgore i sama Meril je sebe sputavala mislima da će joj biti teško da se ostvari kao glumica zbog svog izgleda. Uprkos tome, ona je bila uporna.

“Mladim ženama bih poručila da se ne brinu toliko o svom izgledu i težini. Devojke potroše previše vremena brinući se o tome, a postoje i bitnije stvari. Za muškarce i žene uopšteno, iskoristite ono što vas čini drugačijim, to je vaša prednost. Svi se trude da izgledaju prilično slično, ali oni koji su drugačiji će biti odabrani. Nekada sam mrzela svoj nos, danas više ne – ok je“, poručila je Meril u govoru koji je održala povodom primanja počasnog doktorata na Univerzitetu u Indijani.

Nadlanu / izvor: B92

meril stripružna