OLIVER DRAGOJEVIĆ: Ne ide mi se u Srbiju

U susednoj Srbiji postoje talent emisije u kojima kandidati s velikom radošću pevaju vaše pesme i ističu da ste im veliki uzor. Tamošnja vas publika već godinama željno očekuje. Postoji li mogućnost da im ipak zapevate?
To sam već rekao i smatram završenom pričom. Ne znam šta bi se trebalo dogoditi da promenim svoje mišljenje. Jednostavno, tamo mi se ne ide. A i sam bih sebe time jako izneverio.

Uprkos publici koja vas silno želi videti?

Znam da oni dolaze na moje koncerte izvan Srbije. Oni koji me baš toliko žele čuti, naći će me.

Jedan od onih koji često ističe da ne bi pevao u Beogradu je i Mišo Kovač. Upravo je on jednom prilikom za vas izjavio da niste zvezda niti ćete ikada biti. Je li vas povredio time?

Mislim da mi to može biti samo kompliment. Jer biti zvezda u ovoj državi nije uopšte dobro. Pored ovakvog ekonomskog stanja, industrije i privrede, dobro je - ne biti zvezda! Nije me pogodilo to što je Mišo rekao. Ma kakvi. Pa ja Mišu znam, mi se i vidimo nekad. Meni je to smešno pa mu kažem: A šta je, Mišo, opet si me spominjao.

Ko je za vas istinska zvezda?

Kad su u pitanju sjaj i scenski pristup, onda definitivno Seve i Rozga. Medijski, svake sekunde su svugde - od portala do televizija.

Nadlanu / izvor: tportal

oliver dragojević