VRUĆE: HTC premijere u Barseloni

Najnoviji vodeći model HTC One familije mobilnih uređaja, HTC One M9, pravi je moderni klasik zbog spoja lepote i elegancije, i istovremeno izvanredna kombinacija vrhunskog stila i performansi koja omogućava da od svog mobilnog telefona dobijete najviše.

HTC je svoj ugled izgradio izazivajući očekivanja u mobilnoj industriji,” izjavila je Čer Vang, predsednica kompanije HTC i nastavila: „HTC One M9 uređaju to ponovo uspeva zahvaljujući zapanjujućoj eleganciji i dizajnu u spoju sa pametnim karakteristikama koje vam pomažu da oživite svoj svet, povezujući vas još snažnije sa stvarima koje su vama najvažnije”.

HTC One M9 objedinjuje najbolje karakteristike nagrađivanih modela HTC One M7 i HTC One M8. Upečatljive metalne ivice savršeno se uklapaju sa skladnim oblinama dajući uređaju dragocen i skupocen izgled. Kompaktno i jednostavno za držanje u šaci, kućište telefona potpuno je metalno i dodatno naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj boji, čime se podjednako dobija na prepoznatljivosti i izdržljivosti. Uglačane zlatne bočne ivice kaskadno se stapaju sa poprečno brušenim srebrnim panelom poleđine telefona, stvarajući savršeno kućište za svetao i živopisan ekran sa prednje strane.

HTC je iskoristio priliku da na MWC upozna svet sa svojim prvim pametnim uređajem za praćenje sportskih aktivnosti zasnovan na GPS-u: HTC Grip. Osmišljen za sportiste i rekreativce, Grip spaja HTC-ov renomiran dizajn sa snažnim, preciznim sistemom praćenja čitavog niza sportova i rekreativnih aktivnosti, omogućujući korisnicima da postavljaju sopstvene ciljeve i prate njihovu realizaciju. Kompatibilan sa uređajima na Android i iOS1 platformama, kao i dodacima koji se povezuju Bluetooth tehnologijom, kao što su uređaji za praćenje otkucaja srca, funkcionalnost Gripa se proširuje dodatnim podacima o sportskim performansama na Under Armourovoj platformi Connected Fitness.

Grip je osmišljen da bez poteškoća podrži i najekstremnije režime treninga. Zaobljena,vodootporna narukvica odlično se stapa sa vašom nadlanicom - bez štipanja kože ili zaplitanja u odeću tokom treninga i vežbanja. Zaobljeni ekran PMOLED tehnologije pojednostavljuje očitavanja vremena, udaljenosti i drugih obaveštenja u pokretu. Dostupan u tri različite veličine, kako bi savršeno pristajao svakoj nadlanici, Grip je odlična dopuna čak i najnaprednijoj opremi i odeći za trening, jednako svojim stilom i performansama. Uz mogućnost praćenja i snimanja niza različitih vežbanja (od trčanja i vožnje biciklom do vremena provedenog u teretani), Grip je savršen za praćenje svakog koraka tokom treniga.