Slomiće vam srce: Ovaj pas moli vlasnika da ga ne napusti!

Ako ste se ikada pitali da li pas oseća i razume kada njegova omiljena porodica odluči da ga ostavi, Kesi će vam odgovoriti umesto nas! Ovaj pretužni mešanac labradora i lovačkog psa, bio je ljubimac jedne američke porodice. Sve dok vlasnik nije odlučio da mu više nije potrebna. Doveo ju je u lokalni azil za napuštene životinje i hladnokrvno ostavio. A onda je usledio ovaj kadar!

Kesi, stavljajući šape na nogu svog vlasnika, tužnim pogledom moli ga da je ne ostavi tu. Kao da predoseća da će joj se život ovde završiti. Njena tuga i ljubav nisu doprle do vlasnikovog srca, ostavio je i otišao zauvek. Kesi sada živi u azilu u kome postoji „rok na život od 60 dana“.
„Prvo, ovaj pas je nešto najslađe što smo videli za sve ove godine. Sada je duboko prestravljena i to se vidi. Potreban joj je vlasnik, ne ostale životinje. Ona treba nekog ko će obećati da će je voleti zauvek i držati je na sigurnom“, rekli su iz lokalnog Prihvatilišta.

Iako ne možemo pomoći Kesi u dalekoj Americi, želimo da se ova vest i fotografija podeli na što više mesta, kako bi svi videli koliko psi pate kada ih vlasnici ostave! I kako bi se već jednom stavila tačka na temu IMAJU LI PSI OSEĆANJA!

Nadlanu / izvor: petface