Zasenio konkurenciju: HTC One M9 se zvanično predstavio Srbiji

Najiščekivaniji model godine nam je konačno u rukama

Novi model HTC telefona iz serije One koja je uzdanica kompanije donosi nove koncepte mobilne komunikacije i korisničke interakcije sa uređajem, dok ostaje uzbudljiv, jednostavan i interesantan korisnicima svih uzrasta.

Malo je reći da nas je HTC One M9 oduševio. Svi modeli predstavljeni ove godine blede u poređenju sa performansama ovog modela, njegovim octa-core Qualcomm Snapdragon 810 procesorom, 3 GB LPDDR4 RAM-a i sjajnih 32GB interne memorije.

Prestižan i izdržljiv dizajn

Za jednodelno metalno kućište telefona zaslužna je trenutno jedinstvena tehnologija dvostruke završne obrade, koja dodatno povećava izdržljivost i otpornost uređaja na oštećenja i habanje.

Nerazdvojni saputnik koji zna tačno šta želite

Unapređenja u novom HTC Sense™ 7 korisničkom interfejsu sada korisniku donose potpunu kontrolu nad uređajem i mogućnost prilagođavanja do najfinijih detalja. Sense 7 inovira način na koji osnovni ekran prikazuje najkorisnije aplikacije, na osnovu trenutne lokacije korisnika. Uz pomoć kontekstualnog i prilagodljivog „vidžeta“, korisnik je uvek na samo jedan klik od funkcija koje su mu u tom trenutku najpotrebnije, bez obzira da li je kod kuće, na poslu ili na zabavi.

Najbrže mreže
HTC One M9 radi sa trenutno najbržim LTE mrežama na svetu, što znači da će svi koji ga poseduju uz sada već aktuelnu 4. generaciju, mirno dočekati i buduće revolucije brzina i boljih karakteristika mobilnih mreža.

Radost za čula: Zvuk i slika koji prave razliku

Uz vrhunsku sliku i žive boje kvalitetnog 5-inčnog ekrana Full HD rezolucije, HTC One M9 ima ugrađeni dual sistem prednjih zvučnika i ozvučenje HTC BoomSound™, kao i emulaciju 5.1-kanalnog zvuka Dolby® Surround, čime pruža izuzetno zvučno iskustvo. Objedinjavanjem HTC BoomSound i Dolby Audio™ tehnologija postignut je potpun realizam u reprodukciji zvuka koji, bez obzira da li gledate najnovije filmske hitove ili muzičke spotove – daje kristalno čist i snažan zvuk koji će zadovoljiti i najzahtevnije audiofile.

Najlepše uspomene stvorite sa neverovatnom kamerom
Glavna kamera modela HTC One M9 sada ima rezoluciju od čak 20 megapiksela, što obezbeđuje fotografiju vrhunskog kvaliteta i fantastične oštrine. Sa prednje strane smeštena je UltraPixel™ kamera koja zahvaljujući ultrapikselima koji primaju i do 300% više svetla od standardnih kamera – obezbeđuje znatno bolje i dinamičnije autoportrete, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Video zapisi se snimaju u rezoluciji 4K, a safirno staklo kamere je još jedan novitet i dobra vest za sve korisnike koji žele vrhunsku zaštitu sočiva kamere.

Dodatna oprema i dostupnost

Za dodatno prepoznatljiv izgled, uz HTC One M9 će biti dostupan čitav asortiman prilagodljivih dodataka uključujući drugu generaciju interaktivne futrole/maske HTC Dot View, koja novim karakteristikama i izborom boja omogućuje dodatnu retro personalizaciju. Providna poleđina ove futrole ostaviće vidljivim originalno kućište telefona ne skrivajući ga od pogleda okruženja, u zaštitnoj masci koja dodaje notu zabave pretvaranjem telefona u mini igračku konzolu. Nova HTC Dot View futrola ne smeta čak ni aplikacijama poput Instagrama, Snapchat i Badoo sa obaveštenjima vidljivim kroz masku o najnovijim fotografijama, porukama i prijavama statusa.

htc onehtc one m9smartfon