Dixon ekskluzivno otkriva TOP 3 momenta koji ga vežu za Beograd

Danas, 17. maja, Beograd će biti domaćin prve Stereotip žurke u Srbiji. Pod svodovima SKC-a će se plesati dok za DJ pultom muziku bude puštao zvanično najbolji DJ na svetu prema glasovima čitalaca magazina Resident Advisor, Dixon.

Njemu će društvo praviti plejada poznatih regionalnih DJ-eva u sastavu Marijan Felver, Petar Dundov, Schwabe, Kristijan Molnar i Dav, a početak žurke je zakazan za 17:00. Karte za ovaj plesni događaj vas čekaju putem servisa Eventim po promo ceni od 1.200 RSD, dok će na dan žurke na ulazu u SKC biti 1.500 RSD.

Dixon, koji čest gost Beograda, je otkrio svoja top 3 momenta zbog kojih se često vraća u našu prestonicu. On kaže da je „herojska bitka automobilima u luna parku na Kalemegdanu sa svojim sinom“ jedna od dražih uspomena koju je stekao u ovom gradu. Često se seti i ručka u restoranu Jezero na Adi Ciganliji koji ga je podsetio na vreme koje je proveo u TSC Berlin sportskoj akademiji, osamdesetih godina u Istočnom Berlinu. Beograd mu je doneo mnogo interesantnih poznanstava i momenata od kojih ističe još trenutak kada se susreo sa radovima Miroljuba Todorovića, koje je dobio dozvolu da koristi na naslovnim stranama svoje izdavačke kuće Innervisions, za 2015. godinu.